Skip to content
Ekodis

Ekodis

Natuurvoeding

  • Ekodis
  • Recepten
    • Alle
    • Vegetarisch
    • Glutenvrij
    • Snelle
    • Tussendoortjes
    • Taarten
  • Ons verhaal
  • Klantenkaart
  • Contact

Gevulde chocolade vijgen

2 ingrediënten koekjes

Gevulde aubergines met yoghurt-geitenkaas sausje, kan ook op de BBQ!!

Super knapperige sappige in miso gemarineerde koolsalade

Venkel wakame salade met gember-wasabi vinaigrette

Bio bounties voor moederdag

Sushi-stapel

Banana&maple-loaf

Zelf paaseitjes maken!

Thaise curry-soep met pad thai noedels en verse koriander

Kruidige rode kool soep met kokosmelk

Heerlijke pompoensoep, een recept uit de Holland tas

Super chocolade toetjesrepen

Boekweitrisotto met verse spinazie, erwtjes en een vleugje munt

Kaki sorbet (vegan, suikervrij en maar 2 ingrediënten!)

Raw Gevulde Speculaas

Carob-Pruimen truffels

Superfood bonbons: carob-kokos-goji blokken

In wijn gestoofde gevulde chinese kool bladeren

Carob&Superfruit-flikken

  • «
  • ‹
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • ›
  • »
  • SNELLE SNERT | vegan

    Dorien Beekveldt

  • HERFSTIGE FLAPJACKS | met chocola, sinaasappel en hazelnoten

    Dorien Beekveldt

  • VEGA PANISSA | kruidig risotto-recept met rode wijn

    Dorien Beekveldt

  • GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!

    Dorien Beekveldt

  • THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden

    Dorien Beekveldt

Gebruik onze recepten zoekhulp:

(H)appy Chef

  • Ekodis
  • Recepten
    • Alle
    • Vegetarisch
    • Glutenvrij
    • Snelle
    • Tussendoortjes
    • Taarten
  • Ons verhaal
  • Klantenkaart
  • Contact

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 08.00 – 19.00 uur
Zaterdag 08.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 0 18.00 uur

Kom langs! Of neem contact op!

Ekodis
Beukenplein 73
1092 BB  Amsterdam
020 694 6327
eko@ekodis.nl

Copyright © 2020 All Rights Reserved. Theme:  BlogShop