Skip to content
Ekodis

Ekodis

Natuurvoeding

  • Ekodis
  • Recepten
    • Alle
    • Vegetarisch
    • Glutenvrij
    • Snelle
    • Tussendoortjes
    • Taarten
  • Ons verhaal
  • Klantenkaart
  • Contact

Raw appeltaart (vegan en glutenvrij)

Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel

Lauwwarme salade van courgette, knoflook-champignons en Parmezaanse kaas

Gevulde spaghetti pompoen

Gerookte aubergine

Pruimen Clafoutis: heerlijk zomers gebak

Sinaasappel-dadelkaramel met cashewroom: bijna vegan (bedankt lieve bijen!) en helemaal lekker

Frambozen-bieten ijsjes (vegan en suikervrij!)

Tofu scrambled eggs met crispy shiitake

Choco bean bars: vegan en glutenvrij tussendoortje

Shan tofu: Birmaanse tofu gemaakt van kikkererwten

Vegan chai-lassi ijslollies

Sojayoghurt: de verdubbel truc!

Verse kaas

Pittige pinda-wortelsoep met kokosmelk

Snelle linzen salade

50/50 cheesecake

Geroosterde prei: simpel en heerlijk!

Gezonder tussendoortje: Wortel & bieten cake van spelt- en bananenmeel

Amaranth breakfast bowls

  • «
  • ‹
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • ›
  • »
  • SNELLE SNERT | vegan

    Dorien Beekveldt

  • HERFSTIGE FLAPJACKS | met chocola, sinaasappel en hazelnoten

    Dorien Beekveldt

  • VEGA PANISSA | kruidig risotto-recept met rode wijn

    Dorien Beekveldt

  • GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!

    Dorien Beekveldt

  • THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden

    Dorien Beekveldt

Gebruik onze recepten zoekhulp:

(H)appy Chef

  • Ekodis
  • Recepten
    • Alle
    • Vegetarisch
    • Glutenvrij
    • Snelle
    • Tussendoortjes
    • Taarten
  • Ons verhaal
  • Klantenkaart
  • Contact

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 08.00 – 19.00 uur
Zaterdag 08.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 0 18.00 uur

Kom langs! Of neem contact op!

Ekodis
Beukenplein 73
1092 BB  Amsterdam
020 694 6327
eko@ekodis.nl

Copyright © 2020 All Rights Reserved. Theme:  BlogShop