LINZEN POLENTA KOFTE| als tapas of als bijgerechtBIETJES OP POLENTA|met pickled sjalotjesEENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvolVEGAN GOULASH | smokey vegan variant op Hongaarse klassiekerMAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkelGEPOFTE BATAAT | met rauwkost-toppingGOLDENKWARK ONTBIJT | lekker ontbijtje van kwark met curcumamma-mixSPIRULINA SPREAD | voor op broodCRUNCHY CAULI | bloemkool uit de oven met knapperige nacho toppingBABA FRITATTA | omelet met lekker veel veggies en baba ganoushBABA GANOUSH | maak je makkelijk zelf!BLOEMKOOL QUINOA PATTIES | met sesam komkommersaladeGEROOSTERDE BATAAT MET BASILICUM EN HAZELNOTEN | en een spinazie salade met haloumiSLUSH PUPPIES | maak je met een staafmixer en een zak ijsLINZEN TABOULEH | met verse munt, peterselie en fetaGoed gemarineerde tempeh met boontjes, aardappelen en zoetzure komkommerMUNT&CITROEN LIMO | zelfgemaakt!Zwarte rijst noedels, sesam-salade en Japanse braadfiletsFALAFELSALADE | voor 2 personenRATATOUILLE | uit de oven‹12345678›»