GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruidenLAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprikaMINESTRONESOEP | met ingrediënten uit je voorraadkastAARDAPPELTORENTJES | uit de ovenMONKEY-BREAD | met kruidige kaneel-karamel en walnoten swirlsGRAANVRIJ ONTBIJTJE | warm en hartigBLOEMKOOL-RÖSTI | met lekker veel parmezaanse kaasWALNOOT-ROZIJNENBROOD| met de makkelijkste broodtechniek. ooit.POMPOENMUFFINS | gezoet met appelstroopDE MAKKELIJKSTE FOCACCIA | speciale super-simpele broodtechniek!FRUITREPEN | vegan en glutenvrij!POMPOENSMOOTHIE | begin je dag met butternutQUINOA CAPRESE | heerlijk ovengerecht met quinoa, tomaat, flespomoen en mozzarellaEARL GREY BONBONS | die niet misstaan in de vitrine van Puccini BomboniCITROEN-KARDEMOM POPCORNBLOKKEN | met witte chocolaGEROOSTERDE POMPOENSOEP| met kokosmelkKERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova’s met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjesCHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerechtKERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjesRODE KOOL STEAKS | geroosterde rode kool met balsamico-knoflook glaze‹123456›»