20 minuten of minder, Alle, geen dieetwensen, Glutenvrij, glutenvrij, ik kan niet kiezen, koken voor gasten, koolhydraat arm, lente, lunch, maakt me niet uit, maakt me niet uit, ik heb alle tijd, mailing, nooit, ontbijt, soms, suikervrij, vaak, Vegetarisch, vers en lichtverteerbaar, voor diabetici en mensen met hypoglycaemie

LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika

Posted by Dorien Beekveldt

Dit heb je nodig:

  • 200 gr feta
  • 3 puntpaprika’s
  • 2 knoflooktenen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Snufje oregano
  • Versgemalen peper

Zo maak je het:
Was de paprika’s, snij het groene dakje er af en haal de zaadjes er uit. Snij de paprika’s in stukken.
Doe de olijfolie in een koekenpan of wok, zet deze op een middelhoog vuur en voeg de paprika toe.
Snij de knoflooktenen in plakjes en doe bij de paprika.
Roerbak tot de paprika zacht is.
Doe alles in een keukenmachine/blender en brokkel hier de feta overheen.
Blend tot je een egale dip hebt.
Garneer met oregano en versgemalen peper.