TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepjeCHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suikerRAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in misoPADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijmONTBIJTSMOOTHIE | met peer, verse gember en kardemomHERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salieLEBKUCHEN | gezoet met honing en dadelsSKORDALIA| griekse aardappelpuree met olijfolie en knoflookSABICH | streetfood uit het Midden-OostenZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!1-PANS STOOMMAALTIJD| voor twee personenLIMOEN-BLAUWE BES KWARKCAKE | lekker!VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderijCRISPY BLOEMKOOL| met Parmezaanse kaasKLIEKJESDAG | pasta frittataMALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafselBANANA NICE-COFFEE | vegan ijskoffieKLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans receptVEGA SAMOSA’S | uit de ovenLIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake‹1234567›»