VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonenKOREAANSE SHIITAKE JJIGAE | met kimchiAREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersausVEGAN BROWNIES | op basis van zoete aardappelGEROOSTERDE WINTERPEEN EN KIKKERERWTEN | met harissa, espresso, Griekse yoghurt en verse korianderBIRCHER MUESLI | voor alle havermout-loversVEGAN CREAMY PADDESTOELEN SPAGHETTI | met cashewroom en knoflookHAZELNOOT-MOKKA MELK | met een snufje cayenneTAH DIG | Iraanse rijst met geroosterde wintergroentePASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijnLINZEN POLENTA KOFTE| als tapas of als bijgerechtBIETJES OP POLENTA|met pickled sjalotjesEENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvolVEGAN GOULASH | smokey vegan variant op Hongaarse klassiekerMAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkelGEPOFTE BATAAT | met rauwkost-toppingHARTIGE KNOLLEN-CRUMBLE | (vegan) wintergerecht uit de ovenSPIRULINA SPREAD | voor op broodCRUNCHY CAULI | bloemkool uit de oven met knapperige nacho topping‹12345678›»