20 tot 30 minuten, Alle, comfortfood, geen dieetwensen, herfst, ik kan niet kiezen, lactosevrij, maakt me niet uit, maakt me niet uit, ik heb alle tijd, Melkvrij, soms, SPECIAAL, suikervrij, taart, koekjes en andere zoetigheid, vaak, Vegetarisch, winter
Dit heb je nodig:
- 1 wortel
- 1 rijpe banaan
- 1 kopje rozijnen
- 1 kopje zelfrijzend bakmeel
- 1 kopje havermout
- 2 eieren
- 1/2 kopje zonnebloemolie
- 1/2 kopje walnoten
- 1 theelepel kaneel
- 1/2 theelepel citroenrasp
- Snufje zout
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200ºC of 175ºC hete lucht.
Rasp de wortel in een kom. Doe hier de rozijnen, de walnoten, het bakmeel, de havermout, kaneel en zout bij. Meng alles door elkaar.
Prak in een andere kom de banaan. Kluts hier de eieren, olie en citroenrasp door.
Meng de natte en droge ingrediënten door elkaar.
Leg een vel bakpapier op een bakplaat of -rooster. Schep hier zes hoopjes deeg op en druk deze een beetje plat.
Bak de koeken 15-20 minuten.