20 minuten of minder, Alle, DOORDEWEEKS, from scratch, geen dieetwensen, Gezond, Glutenvrij, glutenvrij, ik kan niet kiezen, koolhydraat arm, lactosevrij, maakt me niet uit, maakt me niet uit, ik heb alle tijd, Melkvrij, nooit, Snel klaar, soms, SPECIAAL, suikervrij, taart, koekjes en andere zoetigheid, toetje, vaak, vegan, vers en lichtverteerbaar, voor diabetici en mensen met hypoglycaemie, zomer
Als je een trosje bruine bananen heb liggen: snij ze in plakjes en vries ze dan in! Je kunt er heel lekker vegan sorbet ijs van maken.
Dit heb je nodig:
- 200 gram bevroren aardbeien
- 300 gram bevroren rijpe banaan
- Staafmixer en grote kom
Zo maak je het:
Doe het bevroren fruit in een grote kom. Laat een kwartier staan om het iets te laten ontdooien (je staafmixer zal je dankbaar zijn). Maal alles dan fijn met de staafmixer en serveer direct.