Skip to content
Ekodis

Ekodis

Natuurvoeding

  • Ekodis
  • Recepten
    • Alle
    • Vegetarisch
    • Glutenvrij
    • Snelle
    • Tussendoortjes
    • Taarten
  • Ons verhaal
  • Klantenkaart
  • Contact
20 tot 30 minuten, Alle, avondeten, Bereidingstijd, comfortfood, Dieetwens, DOORDEWEEKS, geen dieetwensen, glutenvrij, ik kan niet kiezen, Ik kook..., koken voor gasten, koolhydraat arm, lunch, maakt me niet uit, maakt me niet uit, ik heb alle tijd, nooit, Seizoensproducten, Smaken, Snel klaar, soms, SPECIAAL, vaak, voor diabetici en mensen met hypoglycaemie, zomer

Snelle geitenkaashapjes

21 juli 201430 september 2018
Posted by Dorien Beekveldt

Heb je nog een oude aubergine en een geitenkaasje in je koelkast liggen? Doe dit er dan mee!

Ingrediënten:

  • Een aubergine
  • Een zacht geitenkaasje
  • Beetje olijfolie
  • Beetje zout

Bereiding:

Snijd de aubergine in dunne plakjes, bestrooi met zout en bak deze één voor één in wat olijfolie tot ze goudbruin zijn. Snijd het geitenkaasje in stukjes. Rol de aubergineplakjes om de stukjes geitenkaas. Tadaa!

Tagged aubergine, geitenkaas
Previous Post
De snelste kimchi
Next Post
Simpele bietensalade met yoghurt-wasabidressing
  • SNELLE SNERT | vegan

    Dorien Beekveldt

  • HERFSTIGE FLAPJACKS | met chocola, sinaasappel en hazelnoten

    Dorien Beekveldt

  • VEGA PANISSA | kruidig risotto-recept met rode wijn

    Dorien Beekveldt

  • GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!

    Dorien Beekveldt

  • THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden

    Dorien Beekveldt

Gebruik onze recepten zoekhulp:

(H)appy Chef

  • Ekodis
  • Recepten
    • Alle
    • Vegetarisch
    • Glutenvrij
    • Snelle
    • Tussendoortjes
    • Taarten
  • Ons verhaal
  • Klantenkaart
  • Contact

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 08.00 – 19.00 uur
Zaterdag 08.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 0 18.00 uur

Kom langs! Of neem contact op!

Ekodis
Beukenplein 73
1092 BB  Amsterdam
020 694 6327
eko@ekodis.nl

Copyright © 2020 All Rights Reserved. Theme:  BlogShop