20 tot 30 minuten, Alle, avondeten, Bereidingstijd, comfortfood, Dieetwens, DOORDEWEEKS, geen dieetwensen, glutenvrij, ik kan niet kiezen, Ik kook..., koken voor gasten, koolhydraat arm, lunch, maakt me niet uit, maakt me niet uit, ik heb alle tijd, nooit, Seizoensproducten, Smaken, Snel klaar, soms, SPECIAAL, vaak, voor diabetici en mensen met hypoglycaemie, zomer
Heb je nog een oude aubergine en een geitenkaasje in je koelkast liggen? Doe dit er dan mee!
Ingrediënten:
- Een aubergine
- Een zacht geitenkaasje
- Beetje olijfolie
- Beetje zout
Bereiding:
Snijd de aubergine in dunne plakjes, bestrooi met zout en bak deze één voor één in wat olijfolie tot ze goudbruin zijn. Snijd het geitenkaasje in stukjes. Rol de aubergineplakjes om de stukjes geitenkaas. Tadaa!