20 tot 30 minuten, Alle, comfortfood, geen dieetwensen, Glutenvrij, glutenvrij, herfst, ik kan niet kiezen, lactosevrij, maakt me niet uit, maakt me niet uit, ik heb alle tijd, mailing, Melkvrij, nooit, soms, Taart, taart, koekjes en andere zoetigheid, toetje, vaak, zomer

MINI COCO-CRUMBLE | glutenvrij!

Posted by Dorien Beekveldt

Crumble voor 2 personen

Dit heb je nodig:

  • 2 appels
  • 100 gr bevroren blauwe bessen
  • Paar eetlepels citroensap
  • 1/2e thl citroenrasp
  • 25 + 30 gr kokosbloesem- of rietsuiker
  • 1 ei
  • 70 gr geraspte kokos

Zo maak je het:
—Verwarm je oven voor op 160ºC.
—Was de appels, ontdoe ze van hun klokhuis en snij ze in blokjes. Doe de blokjes in een kom of schaal die in de oven mag.
—Sprenkel er 25 gram kokosbloesem- of rietsuiker en wat citroensap over. Hussel even door elkaar.
—Kluts in een andere kom het ei. Voeg de geraspte kokos, 30 gram kokosbloesem- of rietsuiker en de citroenrasp toe en mix tot alles goed gemengd is.
—Doe de bevroren bessen bij de appel en schep even kort door elkaar.
—Schep de kokoscrumble over het fruit.
—Bak de crumble 30 tot 35 minuten tot de kokos goudbruin is.
—Eet de crumble warm of koud. Ook heel lekker met een bolletje ijs of wat Griekse yoghurt.