20 tot 30 minuten, Alle, geen dieetwensen, ik kan niet kiezen, Koekjes, lunch, maakt me niet uit, maakt me niet uit, ik heb alle tijd, mailing, Melkvrij, nooit, ontbijt, soms, suikervrij, taart, koekjes en andere zoetigheid, toetje, vaak, vers en lichtverteerbaar, voor diabetici en mensen met hypoglycaemie
Dit heb je nodig:
- 3 rijpe bananen
- 2 eieren
- 80 ml zonnebloemolie
- 60 gram rozijnen
- 100 gram zelfrijzend bakmeel
- 80 gram havermout
- 70 gram walnoten
- 1 theelepel kaneel
- 1/2 theelepel citroenrasp
- Snufje zout
Zo maak je het:
—Verwarm de oven voor op 200ºC (of 180ºC hetelucht).
—Prak twee bananen (houd er dus 1 apart) en kluts deze met de eieren en olie.
—In een andere kom mix je het zelfrijzendbakmeel, de havermout, snufje zout, kaneel en citroenrasp.
—Mix dan de natte ingrediënten door de droge.
—Voeg de rozijnen en walnoten toe.
—Doe een vel bakpapier op een bakplaat.
—Maak 8 – 10 hoopjes beslag op de plaat.
—Snij de derde banaan in plakjes en verdeel deze over de hoopjes (druk ze een beetje plat).
—Bak de koeken 18-20 minuten.