Natuurlijke verswinkel in Amsterdam

Wij heten u van harte welkom in onze natuurlijke verswinkel in Amsterdam! In onze winkel vindt u diverse, uiteenlopende en natuurlijke voedingswaren waar iedere bewoner in Amsterdam en omgeving blij van wordt. Ecologische producten zijn namelijk niet alleen gezond voor u, maar ook veel beter voor de wereld.99% bioproducten
Meer dan 5.000 producten
Unieke productlijnen

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Bereid uw gerechten met de natuurlijke producten uit onze verswinkel in Amsterdam

Onze biologische producten zijn geproduceerd met respect voor de natuur, zonder dat er gebruik is gemaakt van schadelijke stoffen voor mens en milieu. Tevens worden dieren niet toegediend met medicijnen en zijn groeihormonen verboden op alle veehouderijen. Eerlijke en natuurlijke producten - afkomstig uit de natuur en van dieren – koopt u in onze winkel in Amsterdam. Bij ons vindt u onder meer:

Mist u iets in ons assortiment? Wij horen het graag van u. Wij doen er namelijk alles aan om onze verswinkel in Amsterdam altijd te voorzien van voldoende natuurlijke voedingsmiddelen voor iedereen!


Loop onze winkel in Amsterdam binnen voor natuurlijke producten

Wij zijn Ekodis: uw verswinkel in Amsterdam met medewerkers die hun passie voor natuurlijke producten graag met u delen. Wilt u nooit meer zonder biologische producten? Vraag dan onze klantenkaart aan tegen een eenmalige betaling van € 5,-. U spaart met deze kaart voor aantrekkelijke kortingen op uw boodschappen én u ontvangt speciale acties. Heeft u hier nog vragen over of wenst u meer informatie over onze natuurlijke winkel in Amsterdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 694 6327 of wandel bij ons binnen.