Ecologische groentewinkel in Amsterdam

Bent u op zoek naar een ecologische groentewinkel in Amsterdam? Loop dan gerust eens binnen bij Ekodis op het Beukenplein! Wij zijn een familiebedrijf in Amsterdam en zien het belang in van het kopen en consumeren van biologische groente. Biologische producten zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw eigen gezondheid.99% bioproducten
Meer dan 5.000 producten
Unieke productlijnen

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Al jaren zijn wij uw ecologische groentewinkel in Amsterdam

De start van onze ecologische groentewinkel in Amsterdam begon in 1983. Toen begonnen we met het verkopen van biologisch brood en fruit. Na verloop van tijd werd het aanbod uitgebreid en kon u bij ons in Amsterdam terecht om uw biologische groente te kopen. Onze winkel groeide uit tot een waar begrip. Zo werd in 2008 onze natuurlijke verswinkel op het Beukenplein geopend. In al die jaren zijn de bewoners van Amsterdam steeds bewuster geworden van de voordelen van het kopen van biologische groente. We blijven namelijk het liefst zo dicht mogelijk bij de natuur en bij de mensen. Dit doen wij door verse en biologische te verkopen vanuit onze ecologische groentewinkel in Amsterdam waar we u tevens persoonlijk adviseren en informeren. Ook als u andere producten nodig heeft, zoals natuurlijke cosmetica of biologische zuivelproducten, kunt u bij ons terecht.


Bezoek onze winkel in Amsterdam om uw biologische groente te kopen

In onze ecologische groentewinkel in Amsterdam vindt u merken als Vegetalia, Het Blauwe Huis, Terrasana en nog veel meer verse ecologische producten! Wij geloven dat een biologische voedingsstijl een zeer gezonde manier van leven is. Ontdek onze kwaliteitsproducten door bij ons binnen te wandelen of neem telefonisch contact met ons op via 020 694 6327. Tevens is het mogelijk om ons een bericht te sturen via ons contactformulier.