99% bioproducten
Meer dan 5.000 producten
Unieke productlijnen

Biologische wijn in Amsterdam

Koop uw biologische wijn bij Ekodis in Amsterdam. De wijnboer die uw biologische wijn maakt, respecteert het natuurlijke evenwicht in zijn bodem door geen gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. De druiven van de wijngaard, worden op natuurlijke wijze gezond gehouden. Dit is beter voor mens, dier én natuur.


Heerlijke biologische wijn koopt u in onze winkel in Amsterdam

Biologische wijn is natuurlijk heerlijk om te combineren met uw zelfgemaakte recept waar u alle ingrediënten voor koopt bij ons in Amsterdam. Bekijk ons brede aanbod aan wijn en ontdek welke wijn het best past bij uw gerecht. Maak uw hoofdgerecht klaar met biologische groenten en sluit de avond af met een heerlijk zelfgemaakt nagerecht met biologisch fruit. U stelt uzelf en uw gasten zeker niet teleur met uw zorgvuldig samengestelde diner met eventueel wijnarrangement! In onze natuurlijke verswinkel vindt u nog veel meer heerlijke, biologische producten voor een geslaagd diner.


Laat u informeren en adviseren

Heeft u vragen over de biologische wijn die wij verkopen in onze winkel in Amsterdam? Twijfel dan niet en neem telefonisch contact met ons op via 020 694 6327 of spreek een medewerker in de winkel aan. Tevens is het mogelijk om gemakkelijk en snel ons contactformulier in te vullen. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.