Biologische voedingswinkel in Amsterdam

U heeft vast en zeker weleens gehoord van biologische voeding en misschien heeft u een vaste voedingswinkel waar u uw producten koopt. Ekodis is dé voedingswinkel in Amsterdam waar u bioproducten kunt kopen. Biologisch eten heeft te maken met de manier waarop ons voedsel wordt geproduceerd. Dit proces houdt in dat er gezonde en lekkere voeding wordt geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur. Er wordt dan ook geen gebruikgemaakt van chemische en synthetische bestrijdingsmiddelen of kunstmest.

 


99% bioproducten
Meer dan 5.000 producten
Unieke productlijnen

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Eerlijke producten koopt u in onze biologische voedingswinkel

Biologische veehouders houden zo veel mogelijk rekening met het natuurlijke gedrag van dieren. Rust en ruimte is voor dieren heel belangrijk om goed en gezond op te groeien en dit krijgen ze dan ook. Het preventief toedienen van medicijnen of groeihormonen is overal verboden. Alleen als een dier ziek is, krijgt het medicijnen. Dat gebeurt echter gelukkig niet vaak, want biologische dieren zijn door hun gezonde manier van leven en eten veel minder vatbaar voor ziekten. Als u naar onze organic food store in Amsterdam komt, vindt u alleen maar eerlijke bioproducten, omdat dit beter is voor iedereen. Ontdek online alvast de recepten die u met onze producten kunt maken en kom naar onze winkel voor alle ingrediënten!


Kennis van vruchtbare grond

Biologische landbouwers in Amsterdam en de rest van Nederland moeten – doordat zij geen kunstmest gebruiken – op andere manieren hun akkers vruchtbaar houden om het beste bio-eten te produceren. Daarbij is kennis van de bodem erg belangrijk omdat daar de kracht van de plant uiteindelijk van afhankelijk is. Op de juiste manier evenwicht in de bodem krijgen en houden is van groot belang. Hierbij spelen vruchtwisseling en natuurlijke bemesting een belangrijke rol.


Verse bioproducten kopen bij onze biowinkel in Amsterdam

Als u onze organic food store in Amsterdam binnenwandelt, ziet u voor 99% bioproducten. Die overige één procent betreft producten die niet biologisch leverbaar zijn. Onze biologische voedingswinkel in Amsterdam zorgt dus altijd naar de best mogelijke inkoopopties en schaft zoveel mogelijk het allerbeste bio-eten aan. Denk hierbij aan onder meer de volgende producten:

Mocht u in onze biowinkel op het Beukenplein in Amsterdam verse producten missen, dan horen wij dit uiteraard graag. Wij nemen uw opmerkingen en feedback heel serieus en vullen met plezier het assortiment in onze organic food store in Amsterdam van bio-eten aan.


Loop gerust eens onze organic food store in Amsterdam binnen

Onze biowinkel in Amsterdam is dagelijks geopend; hier vindt u verse bioproducten zoals bio-eten en natuurlijke cosmetica. Heeft u vragen over onze verse producten of over de werkwijze van onze biowinkel in Amsterdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 694 6327 of door ons contactformulier in te vullen. Natuurlijk bent u tevens iedere dag welkom in onze biologische voedingswinkel!