Natuurlijke cosmetica in Amsterdam

Wilt u natuurlijke cosmetica kopen in Amsterdam? Loop dan zeker eens binnen bij Ekodis in Amsterdam, waar biologische voeding, diverse cosmetica en natuurlijke huidverzorgingsproducten worden verkocht. Hiermee verzorgt u uw huid op de allerbeste manier én belast u het milieu zo min mogelijk.99% bioproducten
Meer dan 5.000 producten
Unieke productlijnen

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Voor al uw natuurlijke cosmetica loopt u binnen bij onze winkel in Amsterdam

De zorgvuldige samengestelde, natuurzuivere cosmetica die het allerbeste zijn voor uw huid, koopt u in onze winkel in Amsterdam. De huid is uw grootste orgaan waar niet alleen stoffen door worden afgevoerd, maar waar ook stoffen naar binnen kunnen komen. Het is dus niet gezond als u uw huid afsluit door chemische cosmetica te gebruiken. Daarom koopt u – voor uw eigen gezondheid – het beste de diverse natuurlijke huidverzorgingsproducten in onze winkel in Amsterdam. U merkt snel dat de geuren en texturen in veel gevallen verschillen van chemische producten. Misschien is het even wennen, maar u zult er zeker baat bij hebben als u kiest voor natuurzuivere cosmetica en natuurlijke huidverzorgingsproducten uit onze winkel in Amsterdam.


Naast natuurlijke cosmetica koopt u hier in Amsterdam ook andere bioproducten

Wij zijn uw vaste, natuurlijke supermarkt in Amsterdam voor al uw natuurzuivere huidverzorgingsproducten en cosmetica, maar ook voor biologische voedingsmiddelen. U kunt bij ons onder andere terecht voor biologische wijn, vegetarische producten en biologische zuivelproducten. Voor een eenmalig bedrag van € 5,- schaft u een klantenkaart aan. Hiermee spaart u in onze winkel in Amsterdam voor aantrekkelijke kortingen op natuurzuivere cosmetica, natuurlijke huidverzorgingsproducten en biologische voedingsproducten, zoals biologisch brood. Dat maakt winkelen bij ons nóg aantrekkelijker!


Haal uw natuurlijke huidverzorgingsproducten bij ons in Amsterdam

Met jarenlange ervaring en veel kennis van de biologische markt, helpen wij u graag bij eventuele vragen of opmerkingen over natuurzuivere cosmetica en andere verse ecologische producten uit onze winkel in Amsterdam. Mist u een product binnen het aanbod aan natuurzuivere cosmetica van onze winkel in Amsterdam of heeft u behoefte aan iets anders? Wij ontvangen graag uw feedback en suggesties! Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier, bel naar 020 694 6327 of wandel gerust eens bij ons binnen. Wij zijn dagelijks geopend, zodat u altijd bij ons terecht kunt om uw natuurlijke huidverzorgingsproducten in Amsterdam te kopen.