Biologisch en vegetarisch eten in Amsterdam

Koop al het biologisch en vegetarisch eten dat u nodig heeft in onze winkel in Amsterdam. Ons enthousiaste en gedreven personeel verwelkomt u graag en staat voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Bij ons heeft u keuze uit een ruim aanbod groenten, fruit en andere biologische producten. Biologisch en vegetarisch eten in Amsterdam en omgeving was nooit eerder zo heerlijk en gemakkelijk!99% bioproducten
Meer dan 5.000 producten
Unieke productlijnen

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Een diervriendelijke levensstijl door biologisch en vegetarisch te eten in Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam of omgeving en wilt u vegetarisch en biologisch eten kopen? Dat kan bij Ekodis op het Beukenplein 73. Het is natuurlijk fantastisch wanneer u zoveel mogelijk rekening houdt met het welzijn van de dieren en onze natuur. Wij helpen u hier met veel plezier bij door u een ruim assortiment aan verse ecologische producten van de hoge kwaliteit aan te bieden. U vindt bij ons onder andere een volledige fruit- en groenteafdeling waar u ook de vergeten groenten vindt. Tevens koopt u bij ons biologische wijn en handgemaakt brood. Dankzij ons ruime assortiment komt u dus zeer zeker niets tekort!


Koop alle ingrediënten op uw lijstje in onze supermarkt

Heeft u een heerlijk, vegetarisch recept op de planning staan voor vanavond? Kom dan al uw ingrediënten halen bij Ekodis. Heeft u vooraf nog een vraag of opmerking? Schroom dan niet en bel ons via 020 694 6327, vul eenvoudig en snel ons contactformulier in of kom naar onze winkel. Wij staan graag voor u klaar.