Biologisch fruit in Amsterdam

Wilt u biologisch en vers fruit kopen in Amsterdam? Wandel dan gerust eens binnen bij Ekodis. Wij zijn dé biologische supermarkt waar u allerlei biologische producten koopt. De keuze is zeer uiteenlopend. Onze winkel in Amsterdam heeft een ruim assortiment, van biologisch fruit tot natuurlijke schoonheidsproducten.99% bioproducten
Meer dan 5.000 producten
Unieke productlijnen

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Heerlijk en eerlijk biologisch fruit bij ons in Amsterdam

Met meer dan 7.500 producten in onze winkel voor verse ecologische producten komt u nooit iets tekort. Het kan echter wel voorkomen dat wij iets over het hoofd zien. Mist u een product? Twijfel dan niet om dit te melden bij ons. Wij nemen uw feedback en opmerkingen namelijk zeer serieus. U bent van harte welkom om ons assortiment te bewonderen en te ontdekken. Wij hebben een breed aanbod aan vers en biologisch fruit en heerlijke groenten in onze biologische voedingswinkel in Amsterdam.


Loop gerust onze ecologische winkel binnen en bekijk het ruime assortiment

Wilt u heerlijk handgemaakt brood proeven dat wordt gemaakt in onze verswinkel in Amsterdam of wilt u heerlijk vers fruit kopen? Loop dan onze ecologische groentewinkel binnen op het Beukenplein 73. Mocht u vooraf vragen of opmerkingen hebben, bel ons dan via 020 694 6327 of vul gemakkelijk en snel ons contactformulier in.