Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk

Dit heb je nodig:

2 aubergines
1 stokje verse rozemarijn
1/2 thl chilipeper
1 ui, gesnipperd
2 wortels, geraspt
1/2 glas rode wijn
3 tenen knoflook
1 el honing
140 gr geconcentreerde tomatenpasta
2 blikken gezeefde tomaten
200 gram lasagnebladen
70 gram Parmezaanse kaas
150 gr belegen kaas
Olijfolie, peper en zout


Zo maak je het:
—Snij het groen van de aubergines. Stoom de hele aubergines een half uur.
—Hak ondertussen de rozemarijn fijn. Doe een scheutje olijfolie in een wok. Zet op middelmatig vuur. Doe de rozemarijn en chili in de pan.
—Voeg na een minuutje de gesnipperde ui en geraspte wortel toe. Fruit 5 minuutjes. Voeg dan de wijn toe. Laat 10 minuten sudderen.
—Hak de knoflook en voeg toe, samen met de honing en geconcentreerde tomatenpasta. Bak dit 5 minuten.
—Voeg dan de blikken tomaat toe.
— Verwarm de oven voor op 200ºC.
— Haal de aubergines uit de stoompan en snij deze in blokjes (pas op: heet!). Voeg de aubergine ook toe aan de saus. Laat 15 min pruttelen.
— Maak in de lasagneschaal lagen van saus, kaas en lasagnebladen. Eindig met kaas.
— Bak de lasagne 30 minuten in de oven.
— Garneer met verse basilicum.
(H)appy Chef recepten zoekhulp