Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
BLOEMKOOL-RÖSTI | met lekker veel parmezaanse kaas

Dit heb je nodig:

400 gram bloemkool*
65 gram Parmezaanse kaas
2 eieren
1-2 knoflooktenen
Verse peterselie
Peper, zout en olijfolie


*dat is ongeveer een halve bloemkool

Zo maak je het:
—Ontdoe de bloemkool van het blad en rasp ‘m op de grove kant van je rasp.
—Roerbak de bloemkool 10 minuten in een droge pan op middelhoog vuur.
—Kluts ondertussen de eieren in een beslagkom.
—Rasp de parmezaanse kaas en voeg toe aan de eieren.
—Pers de knoflook uit boven de eieren, voeg nog een klein snufje zout toe en kluts alles door elkaar.
—Voeg dan de bloemkool toe aan de kom en roer door elkaar.
—Veeg de hete koekenpan schoon met keukenpapier en zet weer op het vuur.
—Giet een eetlepel olijfolie in de pan. Schep dan het bloemkoolmengsel in de pan en vorm er een ronde platte schijf van met de bolle kant van je lepel.
—Doe een deksel op de koekenpan en zet het vuur middellaag (dus niet op z’n laagst maar net iets erboven).
—Pak de rösti 5-7 minuten aan een kant. Draai dan om met behulp van een bord. Bak 5 minuten aan de andere kant.
—Serveer de rösti met wat gehakte peterselie en versgemalen peper.
(H)appy Chef recepten zoekhulp