Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
BATAAT-LINZEN STOOFPOTJE | lekker makkelijk

Dit heb je nodig:

2 middelgrote bataten
1 aubergine
1 prei
1 venkelknol
2 knoflooktenen
2 cm verse gember
2 laurierbladeren
2 blikken gepelde tomaten
1 blik linzen (400gr)
1 groente-
bouillonblokje
1/2 tl chilivlokken
Bosje peterselie
Bosje koriander
Olijfolie


Zo maak je het:
—Snij de gember en knoflook fijn. Giet een scheut olijfolie in een pan met diepe bodem. Fruit hierin de gember en knoflook met de chilivlokken.
—Snij de prei in ringen. Doe deze in een vergiet en spoel hier het zand uit. Laat de prei uitlekken en doe in de pan. Zet het vuur laag. Roer de prei af en toe om.
—Schil de bataten ondertussen en snij in blokjes. Voeg toe aan de prei. Was de aubergine en venkel, snij in blokjes en voeg toe aan de pan.
—Pluk de blaadjes van de peterselie- en koriandersteeltjes en hou apart. Snij de steeltjes fijn en voeg toe aan de pan.
—Roer alles even om en voeg dan de twee blikken gepelde tomaat, de laurier en het bouillonblokje toe. Doe de deksel op de pan en laat 20 minuten sudderen.
—Laat de linzen uitlekken en voeg toe. Roer de linzen door de stoof en proef. Breng op smaak met peper en zout.
—Garneer met de verse peterselie en koriander. De stoof is lekker met (naan)brood of wat gekookte volkorenrijst.
(H)appy Chef recepten zoekhulp