Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
BIETJES OP POLENTA|met pickled sjalotjes


Dit heb je nodig:





500 gr gekookte bietjes
4 sjalotten
Bosje peterselie
125 gr polenta
1 blokje bouillon
30 gr suiker
60 ml witte wijn azijn
Olijfolie, peper en zout





Zo maak je het:





Begin met de sjalotten in het zuur leggen. Meng de azijn en
de suiker tot de suiker is opgelost. Schil de sjalotten en snij
ze heel dunne ringetjes. Doe ze bij de zoete azijn, roer ze
door en laat minimaal 45 min staan.





Breng een halve liter water aan de kook met het
bouillonblokje. Als het water kookt, voeg dan de polenta toe
en roer door. Zet het vuur lager en doe een deksel op de
pan. Laat de polenta 10 minuutjes pruttelen en roer af en
toe door. Maak af met een lekkere scheut olijfolie.





Snij de bieten in partjes en bak ze even kort aan in een
scheutje olijfolie. Schep de polenta op een bord. Verdeel er
de bietjes over. Verdeel daar de sjalotten en gesneden
peterselie over. Serveer dit gerecht warm.















(H)appy Chef recepten zoekhulp