Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel

Dit heb je nodig voor 3 borden:

1 knolselderij
2-3 venkelknollen
3 tenen knoflook
1 klein rood uitje
1 cm gemberwortel
300 gram tempeh
Scheutje (plantaardige) room
3 eetlepels ketjap manis
3 thl sambal badjak
Olijfolie


Bereiding:

Hak de ui, gember en knoflook heel fijn. Doe ze samen met de ketjap, sambal en een eetlepel olie in een kom. Snij de tempeh in reepjes/plakjes. Schep deze door de marinade. Laat een half uur staan.

Schil de knolselderij en snij in blokjes. Kook deze samen met twee tenen knoflook in een laagje water gaar in 20 minuten. Ondertussen ga je verder met de venkel en tempeh. Giet dan af en ga er met een staafmixer doorheen om er een gladde puree van te maken. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje plantaardige room.

Verwarm de oven voor op 180ºC. Was de venkelknollen grondig. Snij ze in de lengte in plakken. Leg deze op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Besprenkel met een drupje olie en een snuf zout. Bak de venkel in 10 minuten gaar.

Bak ondertussen de tempeh in een beetje olie in de koekenpan. Serveer warm.
(H)appy Chef recepten zoekhulp