Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
KOKOS KARAMEL REPEN | gezoet met dadels

Dit heb je nodig:

50+60+25 gram kokosolie
100 gram geraspte kokos
75 gram gebuild tarwemeel
25 gram cacao
2 zakjes vanillesuiker
200 gram medjool dadels
200 gram kokosmelk
85 gram pure chocola
1 eetlepel honing of ahornsiroop als je de repen helemaal vegan wil maken


Zo maak je het:
Bekleed een cakevorm met bakpapier. Dit kun je het beste doen door het bakpapier eerst nat te maken met een drupje water, te verfrommelen, weer glad te strijken en in de vorm te drukken. Als het goed is, neemt het papier nu makkelijk de vorm van de vorm aan.

Doe de geraspte kokos, gebuild tarwemeel, cacao, vanillesuiker en een snufje zout in een kom en meng. Smelt 50 gram kokosolie in een steelpannetje en roer dit door het kokosmengsel tot de olie goed verdeeld is. Stort het mengsel in de cakevorm, maak een gelijkmatige laag en druk deze stevig aan met je hand. Bak dit 10 minuten op 160ÂșC.

Doe de kokosmelk met de ontpitte dadels en 60 gram gesmolten kokosolie in een keukenmachine en laat dit 2 minuten draaien tot je een gladde karamel hebt. Giet dit over de gebakken kokoskorst en bak weer 20 minuten. Laat dan afkoelen.

Smelt de 25 gram kokosolie met de chocola en honing au bain marie. Giet dit over het gebakken dadelkaramel en laat hard worden. Als de chocola helemaal hard is, til je het baksel uit de vorm incl bakpapier. Trek het papier vervolgens voorzichtig los en snij repen van 2 cm dik. De repen blijven een week goed in de koelkast.
(H)appy Chef recepten zoekhulp