Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
GEROOSTERDE BATAAT MET BASILICUM EN HAZELNOTEN | en een spinazie salade met haloumi

Dit heb je nodig:

4 kleine (of 2 grote) bataten
Paar handen verse spinazie
300 gram trostomaten
Paar handen spinazie
Bosje verse basilicum
200 gram halloumi
Handje geroosterde hazelnoten
1/4 thl chilivlokken
1/2 thl paprikapoeder
1/2 thl komijnpoeder
1/2 thl zout
4 eetlepels citroensap
Olijfolie
Verse peper


Zo maak je het:
Was de bataten goed en snij ze in de lengte doormidden. Snij ze dan in dikke halve plakken. Leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat en sprenkel hier ruim olijfolie, de chilivlokken, paprikapoeder, komijn en zout over. Hussel alles met je handen zodat de olie en specerijen gelijk over de bataat stukken zijn verdeeld. Bak de bataat 20 minuten op 200ÂșC. Voeg de laatste 10 minuten de gewassen trostomaten toe. Haal dan uit de oven.

Snij de halloumi in blokjes en bak deze goudbruin in een beetje olie in de koekenpan. Was de spinazie en breng op smaak met olijfolie, citroensap en peper. Voeg dan de halloumi en gebakken tomaten toe.

Hussel de hazelnoten en basilicum door de bataat.

Eet smakelijk!
(H)appy Chef recepten zoekhulp