Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Zwarte rijst noedels, sesam-salade en Japanse braadfilets

Zomerse noedelsalade met zwarte rijst noedels van Terrasana. Op smaak gebracht met sesamolie, shoyu en verse koriander. Afgemaakt met een gebakken Japanse braadfilet.

Dit heb je nodig:

1/4 spitskool
2 tomaten
1 puntpaprika
2 handjes sugar snaps
1/2 rode ui
Bosje verse koriander
2 japanse tofu braadfilets
170-250 gram zwarte rijstnoedels (Terrasana)
1/2 eetlepel shoyu
2 eetlepels milde olie
1/2 eetlepel sesamolie
1/2 eetlepel azijn
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes


Zo maak je het:

1. Snij de steeltjes van de sugarsnaps en blancheer ze twee minuten. Spoel ze daarna af met koud water.

2. Kook de noedels volgens instructies, giet ze daarna af en roer 1 eetlepel olie door de noedels (anders gaan ze plakken).

3. Snij de spitskool in dunne reepjes. Was en snij de tomaten in blokjes. Was en ontdoe de puntpaprika van steel en zaadlijsten. Snij de paprika ook in dunne reepjes. Snij de rode ui in dunne halve ringen.

4. Hussel alle gesneden groenten door elkaar. Breng op smaak met de shoyu, olie, sesamolie, gesneden koriander en azijn.

5. Bak de braadfilets en snij ze in reepjes. Verdeel de noedels over de borden. Doe de salade en sugar snaps erbij. Serveer met wat sesamzaadjes.
(H)appy Chef recepten zoekhulp