Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
VOLKOREN PENNE MET DOPERWTEN-PESTO | staat zo op tafel

Lekker lenterecept! Als je liever nog wat meer groenten wil toevoegen, stoom er dan wat broccoli bij. Of een lekker romige avocado gaat ook goed samen met dit gerecht.

Dit heb je nodig:

200 gram volkoren penne pasta
250 gram diepvries doperwten
2 handjes rucola
1/2 citroen
1 teentje knoflook
25 gram pijnboompitten
30 gram parmezaanse of oude kaas (geraspt)
3 eetlepels olijfolie
Versgemalen zwarte peper


Maatbeker en staafmixer

Zo maak je het:
Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Verdeel de doperwten in twee gelijke porties. Doe één portie in de maatbeker. Als het water kookt, giet je een paar scheuten heet water op de bevroren erwtjes in de maatbeker. Laat 3 minuten staan en giet dan af.

Doe ondertussen de penne in de rest van het kokende water en kook volgens instructies. De laatste twee minuten voeg je de andere 125 gr erwtjes toe die je mee laat koken met de penne. Giet dan alles af.

Rooster de pijnboompitten. Pers de knoflook uit over de erwten in de maatbeker, voeg de kaas, olijfolie en pijnboompitjes toe. Maak hier pesto van met de staafmixer. Er mag nog een beetje structuur in blijven. Proef en voeg naar smaak citroensap, -rasp en zwarte peper toe.

Schep de pesto door de pasta en voeg de rucola toe. Maak de borden af met wat extra kaas, geroosterde pijnboompitjes en gemalen zwarte peper.
(H)appy Chef recepten zoekhulp