Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Lauwwarme salade van courgette, knoflook-champignons en Parmezaanse kaas

Parmezaanse kaas+verse basilicum+knoflook+citroenrasp=nazomer op je tong. Vier de nazomer met deze heerlijke salade van gebakken courgette en kastanje champignons. Eet 'm 's avonds met gebakken aardappeltjes of kook er wat pasta bij en neem mee als lunch.

 

Dit heb je nodig:

1 bakje kastanje champignons
1 courgette
2 knoflooktenen
1 theelepel geraspte citroenschil
5 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
Handje verse basilicumblaadjes
Zout & versgemalen zwarte peper
Olijfolie


Zo maak je het:
Was de courgette en snij in blokjes. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snij ze in kwarten.

Doe een lekkere scheut olijfolie in een roerbakpan, voeg de champignons toe en bak deze vijf minuutjes op middelhoog vuur. Pers de knoflooktenen uit boven de pan, voeg een snufje zout toe en bak nog eens één minuut. Schep de champignons dan in de saladekom.

Doe de courgette blokjes in de roerbakpan en voeg eventueel nog een klein beetje olie toe. Bak de courgette ook vijf minuten en doe dan bij de champignons in de saladekom.

Voeg de geraspte parmezaanse kaas, citroenrasp en een lekkere hoeveelheid versgemalen zwarte peper toe aan de saladekom. Schep alles door elkaar. Maak af met de basilicum blaadjes.
(H)appy Chef recepten zoekhulp