Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Kruidige zuurkool beignets met een knoflooksausje

Als je van zuurkool houdt (en eigenlijk ook als je niet echt van zuurkool houdt): probeer eens dit recept. Het is heerlijk. Als hartig borrelhapje, op je boterham bij de lunch, of gewoon een paar op je bord met een lekkere salade als avondeten. Je kunt ze warm eten, maar afgekoeld zijn ze ook nog lekker.

Ingrediƫnten

500 gram zuurkool, uitgelekt
2 eieren
50 gram bloem
1 eetlepel curry
1/3 theelepel zout
Paar eetlepels olie om in te bakken


Voor de knoflooksaus

125 gram griekse yoghurt (of andere vette yoghurt)
1 teen knoflook, heel fijn gesneden
Snufje cayennepeper
1 theelepel nigellazaadjes
Ongeveer 10 sprietjes bieslook, fijngesneden
Snufje zout


Bereiding
Maak een beslag van de bloem, curry en zout met de eieren. Voeg dan de zuurkool toe en roer tot deze goed in het beslag is opgenomen.

Verhit dan een laag olie in een koekenpan. Haal met je vingers plukjes zuurkool-in-beslag uit de kom en leg deze in de hete olie. Draai de beignets na ongeveer 3 minuten om, om ook de andere kant goudbruin te kunnen bakken.

Voor het knoflooksausje meng je de yoghurt met de fijngesneden (of geperst) knoflook en de rest van de ingrediƫnten.
(H)appy Chef recepten zoekhulp