Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Koken voor gasten (84)

Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruiden
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
Oud brood. Of: bruscetta met warme geitenkaas en in witte wijn gestoofde paddenstoelen
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
Warme gevulde vijgen
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
Gevulde spaghetti pompoen
Gebraden spitskool | eet je met rijst en een vegaburger
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
ZOMERSE BONENSALADE | met feta en verse basilicum
AUBERGINE TIKKA | mild gemarineerde aubergines uit de oven
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
Snelle geitenkaashapjes
PAASBRUNCHBROODJE | naan met knoflook-citroen ricotta, gegrilde groenten en een gepocheerd eitje
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
Gevulde chocolade eieren
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
Gevulde uien
Vegetarische kastanje paté
Vegan chocolademousse met aquafaba
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
Geitenkaastaartjes met een auberginekorst en honingtopping
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
Juwelen op chocola
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
Witlof canapés met balsamico kaviaar
Tzaziki van bietjes
TOMAAT-GRANAATAPPEL-PUNTPAPRIKA SALADE| met buffelmozzarella en verse basilicum
Bubbels + chocola + bevroren druiven
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
Raita van zoete aardappel
KLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans recept
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
Snelle linzen salade
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
Vegcrumble
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
Humus van doperwten
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
TURKSE YOGHURTSOEP | met chili-munt olie
GROENTEREGENBOOG | uit de oven
Puree van vergeten groenten
PADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijm
Driepompoenensoep
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
Komkommer kuipjes
De chocoladetaart
MALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafsel
(Glutenvrije) naanbroodjes
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
Bietjes-torentjes
LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika
AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
(H)appy Chef recepten zoekhulp