Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Koken voor gasten (84)

Witlof canapés met balsamico kaviaar
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
Tzaziki van bietjes
PADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijm
Warme gevulde vijgen
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
Gebraden spitskool | eet je met rijst en een vegaburger
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
Vegetarische kastanje paté
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
TURKSE YOGHURTSOEP | met chili-munt olie
GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruiden
Bietjes-torentjes
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
GROENTEREGENBOOG | uit de oven
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
PAASBRUNCHBROODJE | naan met knoflook-citroen ricotta, gegrilde groenten en een gepocheerd eitje
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
Vegcrumble
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
Snelle geitenkaashapjes
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
Geitenkaastaartjes met een auberginekorst en honingtopping
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
Komkommer kuipjes
LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
De chocoladetaart
Raita van zoete aardappel
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
AUBERGINE TIKKA | mild gemarineerde aubergines uit de oven
(Glutenvrije) naanbroodjes
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
TOMAAT-GRANAATAPPEL-PUNTPAPRIKA SALADE| met buffelmozzarella en verse basilicum
Driepompoenensoep
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
Juwelen op chocola
Gevulde chocolade eieren
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
Vegan chocolademousse met aquafaba
Humus van doperwten
KLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans recept
Oud brood. Of: bruscetta met warme geitenkaas en in witte wijn gestoofde paddenstoelen
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
Gevulde spaghetti pompoen
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
MALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafsel
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
Bubbels + chocola + bevroren druiven
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
ZOMERSE BONENSALADE | met feta en verse basilicum
Puree van vergeten groenten
GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk
KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
Gevulde uien
Snelle linzen salade
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
(H)appy Chef recepten zoekhulp