Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Koken voor gasten (84)

Snelle geitenkaashapjes
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
Geitenkaastaartjes met een auberginekorst en honingtopping
Vegetarische kastanje paté
Gevulde uien
Raita van zoete aardappel
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
Tzaziki van bietjes
De chocoladetaart
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
Gebraden spitskool | eet je met rijst en een vegaburger
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
(Glutenvrije) naanbroodjes
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
Driepompoenensoep
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
Vegan chocolademousse met aquafaba
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
Vegcrumble
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
Komkommer kuipjes
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
PADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijm
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
TOMAAT-GRANAATAPPEL-PUNTPAPRIKA SALADE| met buffelmozzarella en verse basilicum
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!
KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas
Gevulde chocolade eieren
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
Witlof canapés met balsamico kaviaar
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
Puree van vergeten groenten
Gevulde spaghetti pompoen
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
Bubbels + chocola + bevroren druiven
Humus van doperwten
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
Juwelen op chocola
KLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans recept
PAASBRUNCHBROODJE | naan met knoflook-citroen ricotta, gegrilde groenten en een gepocheerd eitje
Bietjes-torentjes
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
Warme gevulde vijgen
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
GROENTEREGENBOOG | uit de oven
MALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafsel
Snelle linzen salade
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
AUBERGINE TIKKA | mild gemarineerde aubergines uit de oven
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
Oud brood. Of: bruscetta met warme geitenkaas en in witte wijn gestoofde paddenstoelen
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
TURKSE YOGHURTSOEP | met chili-munt olie
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
ZOMERSE BONENSALADE | met feta en verse basilicum
GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruiden
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
(H)appy Chef recepten zoekhulp