Snelle geitenkaashapjes
|
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
|
Geitenkaastaartjes met een auberginekorst en honingtopping
|
Vegetarische kastanje paté
|
Gevulde uien
|
Raita van zoete aardappel
|
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
|
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
|
Tzaziki van bietjes
|
De chocoladetaart
|
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
|
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
|
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
|
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
|
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
|
Gebraden spitskool | eet je met rijst en een vegaburger
|
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
|
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
|
(Glutenvrije) naanbroodjes
|
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
|
Driepompoenensoep
|
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
|
Vegan chocolademousse met aquafaba
|
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
|
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
|
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
|
Vegcrumble
|
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
|
Komkommer kuipjes
|
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
|
PADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijm
|
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
|
HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
|
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
|
TOMAAT-GRANAATAPPEL-PUNTPAPRIKA SALADE| met buffelmozzarella en verse basilicum
|
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
|
GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!
|
KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas
|
Gevulde chocolade eieren
|
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
|
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
|
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
|
Witlof canapés met balsamico kaviaar
|
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
|
AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk
|
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
|
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
|
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
|
Puree van vergeten groenten
|
Gevulde spaghetti pompoen
|
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
|
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
|
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
|
Bubbels + chocola + bevroren druiven
|
Humus van doperwten
|
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
|
Juwelen op chocola
|
KLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans recept
|
PAASBRUNCHBROODJE | naan met knoflook-citroen ricotta, gegrilde groenten en een gepocheerd eitje
|
Bietjes-torentjes
|
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
|
Warme gevulde vijgen
|
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
|
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
|
GROENTEREGENBOOG | uit de oven
|
MALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafsel
|
Snelle linzen salade
|
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
|
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
|
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
|
THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
|
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
|
AUBERGINE TIKKA | mild gemarineerde aubergines uit de oven
|
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
|
Oud brood. Of: bruscetta met warme geitenkaas en in witte wijn gestoofde paddenstoelen
|
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
|
TURKSE YOGHURTSOEP | met chili-munt olie
|
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
|
ZOMERSE BONENSALADE | met feta en verse basilicum
|
GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruiden
|
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
|
LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika
|
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
|
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
|