 Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
|
 Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
|
 GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruiden
|
 VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
|
 Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
|
 BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
|
 Oud brood. Of: bruscetta met warme geitenkaas en in witte wijn gestoofde paddenstoelen
|
 Salade met koolraap en vegetarische spekjes
|
 Warme gevulde vijgen
|
 DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
|
 THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
|
 MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
|
 Gevulde spaghetti pompoen
|
 Gebraden spitskool | eet je met rijst en een vegaburger
|
 Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
|
 PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
|
 ZOMERSE BONENSALADE | met feta en verse basilicum
|
 AUBERGINE TIKKA | mild gemarineerde aubergines uit de oven
|
 AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
|
 Snelle geitenkaashapjes
|
 PAASBRUNCHBROODJE | naan met knoflook-citroen ricotta, gegrilde groenten en een gepocheerd eitje
|
 Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
|
 RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
|
 CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
|
 Gevulde chocolade eieren
|
 KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
|
 THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
|
 Gevulde uien
|
 Vegetarische kastanje paté
|
 Vegan chocolademousse met aquafaba
|
 KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
|
 In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
|
 GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
|
 Geitenkaastaartjes met een auberginekorst en honingtopping
|
 KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
|
 Juwelen op chocola
|
 Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
|
 MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
|
 Uien tart tatin met balsamico honing glaze
|
 Witlof canapés met balsamico kaviaar
|
 Tzaziki van bietjes
|
 TOMAAT-GRANAATAPPEL-PUNTPAPRIKA SALADE| met buffelmozzarella en verse basilicum
|
 Bubbels + chocola + bevroren druiven
|
 EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
|
 Raita van zoete aardappel
|
 KLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans recept
|
 Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
|
 AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
|
 Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
|
 In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
|
 KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas
|
 Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
|
 EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
|
 Snelle linzen salade
|
 VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
|
 Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
|
 TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
|
 AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
|
 Vegcrumble
|
 Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
|
 LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
|
 Humus van doperwten
|
 CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
|
 TURKSE YOGHURTSOEP | met chili-munt olie
|
 GROENTEREGENBOOG | uit de oven
|
 Puree van vergeten groenten
|
 PADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijm
|
 Driepompoenensoep
|
 ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
|
 PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
|
 Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
|
 HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
|
 Komkommer kuipjes
|
 De chocoladetaart
|
 MALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafsel
|
 (Glutenvrije) naanbroodjes
|
 Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
|
 GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!
|
 Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
|
 Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
|
 Bietjes-torentjes
|
 LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika
|
 AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk
|
 Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
|