Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Koken voor gasten (84)

THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
Driepompoenensoep
Geitenkaastaartjes met een auberginekorst en honingtopping
Snelle linzen salade
HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
TURKSE YOGHURTSOEP | met chili-munt olie
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
Witlof canapés met balsamico kaviaar
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
Bubbels + chocola + bevroren druiven
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
Tzaziki van bietjes
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
Bietjes-torentjes
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
Gevulde spaghetti pompoen
KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas
KLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans recept
Vegetarische kastanje paté
LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
Oud brood. Of: bruscetta met warme geitenkaas en in witte wijn gestoofde paddenstoelen
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
De chocoladetaart
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
Vegan chocolademousse met aquafaba
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruiden
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
PAASBRUNCHBROODJE | naan met knoflook-citroen ricotta, gegrilde groenten en een gepocheerd eitje
MALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafsel
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
ZOMERSE BONENSALADE | met feta en verse basilicum
Snelle geitenkaashapjes
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
Gevulde chocolade eieren
Raita van zoete aardappel
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
Vegcrumble
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!
GROENTEREGENBOOG | uit de oven
Warme gevulde vijgen
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
AUBERGINE TIKKA | mild gemarineerde aubergines uit de oven
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
Gebraden spitskool | eet je met rijst en een vegaburger
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
Komkommer kuipjes
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk
Juwelen op chocola
Gevulde uien
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
PADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijm
Puree van vergeten groenten
TOMAAT-GRANAATAPPEL-PUNTPAPRIKA SALADE| met buffelmozzarella en verse basilicum
Humus van doperwten
(Glutenvrije) naanbroodjes
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
(H)appy Chef recepten zoekhulp