Wortelcakebollen (raw, vegan en glutenvrij)
|
Juwelen op chocola
|
VEGA SAMOSA'S | uit de oven
|
VEGAN CREAMY PADDESTOELEN SPAGHETTI | met cashewroom en knoflook
|
Vegan chai-lassi ijslollies
|
POMPOENSMOOTHIE | begin je dag met butternut
|
Vegan chocolademousse met aquafaba
|
ONTBIJTSMOOTHIE | met peer, verse gember en kardemom
|
Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel
|
Vegan ginger-lemon taart
|
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
|
BIRCHER MUESLI | voor alle havermout-lovers
|
SPRINGROLLS | met zelfgemaakte chili-olie
|
KOREAANSE SHIITAKE JJIGAE | met kimchi
|
Sesamkoekjes met gerookte amandelen
|
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
|
Kikker-erwtsnack
|
KOKOS KARAMEL REPEN | gezoet met dadels
|
Gezond avocado-carob toetje met een vleugje bergamot
|
Kidneybonensalade met huttekase en verse koriander
|
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
|
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
|
SKORDALIA| griekse aardappelpuree met olijfolie en knoflook
|
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
|
Humus van doperwten
|
Pittige pinda-wortelsoep met kokosmelk
|
The banana-moment
|
Marrokaanse linzen kofte met gierst
|
Vegan pompoentaartje
|
Brandnetel-spinazietaart met peper-boekweitkorst (glutenvrij)
|
Saladesushirol
|
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
|
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
|
Chocokokomakronen met een vleugje cayenne (vegan)
|
VEGAN CHOCOLADETAART | met aquafaba mousse en dadel-pretzel korst
|
AARDBEIEN EN BASILICUM | in een super zomerse salade
|
Gerookte aubergine
|
‘Spaanse’ zuurkool
|
Vegetarische kastanje paté
|
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
|
Frambozen-bieten ijsjes (vegan en suikervrij!)
|
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
|
Pepernoten popcorn (vegan en glutenvrij)
|
MUNT&CITROEN LIMO | zelfgemaakt!
|
WALNOOT-ROZIJNENBROOD| met de makkelijkste broodtechniek. ooit.
|
HAZELNOOT-MOKKA MELK | met een snufje cayenne
|
VEGAN BROWNIES | op basis van zoete aardappel
|
Carrotcakesalade
|
Ode aan het broodje pindakaas
|
Feestelijke vegan appelcake met knapperige bodem en dadel-karamel topping
|
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
|
Vegan chocoladetaart (met verstopte pompoen in de vulling!)
|
Pennywafels a la chausette de laine de chevre
|
SNELLE SNERT | vegan
|
VEGAN GOULASH | smokey vegan variant op Hongaarse klassieker
|
Het geheim achter de perfecte aardappelen
|
Bubbels + chocola + bevroren druiven
|
Gezonde chocoballen
|
Hartige wintersoep met zuurkool
|
KOKEN MET TIJD: fool-proof brood zonder te kneden
|
Bananenijs
|
GEROOSTERDE POMPOENSOEP| met kokosmelk
|
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
|
Driepompoenensoep
|
SLUSH PUPPIES | maak je met een staafmixer en een zak ijs
|
Raw appeltaart (vegan en glutenvrij)
|
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
|
Sojayoghurt: de verdubbel truc!
|
Vegan bolognese met puy-linzen
|
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
|
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
|
HARTIGE KNOLLEN-CRUMBLE | (vegan) wintergerecht uit de oven
|
Chocoladetherapie
|
Groen detox soepje
|
LINZEN POLENTA KOFTE| als tapas of als bijgerecht
|
Pittige pindasoep
|
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
|
Winterdahl met knolgroenten, heerlijk verwarmend en makkelijk te bereiden
|
Party all the time chocoladepudding van amandelmelk
|
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
|
Pittige biet bourguignon met skiitake paddestoelen
|
VLIERBLOESEM-CHAMPAGNE | brouw je makkelijk zelf
|
Tabouleh van gierst
|
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
|
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
|
Stamppotje van zoete aardappel, bloemkool, kastanje champignons en wortel
|
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
|
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
|
DIY vegan zonnebloempitten spread voor op je bammetje
|
LIFEHACK | rijst- en groenteschotel uit de oven
|
BATAAT-LINZEN STOOFPOTJE | lekker makkelijk
|
Vegan ovenschotel van kokos-curry geroosterde pompoen en linzen
|
GOLDEN SMOOTHIE | gezonde ontbijtsmoothie met haver, mango en curcuma
|
BABA GANOUSH | maak je makkelijk zelf!
|
BANANA NICE-COFFEE | vegan ijskoffie
|
Yogi peperkoek: glutenvrij en vegan
|
DE MAKKELIJKSTE FOCACCIA | speciale super-simpele broodtechniek!
|
Lenteminestrone
|
Ayurvedische ananas
|
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
|
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
|
Sinaasappel-dadelkaramel met cashewroom: bijna vegan (bedankt lieve bijen!) en helemaal lekker
|
Gevulde avocado
|
Dahl van rode linzen en kokosmelk
|
Eenvoudige vegan bananen muffins, gezoet met appelstroop
|
Spectaculaire dobbelstenen van matchakokosjelly met kersen, met dank aan agar agar
|
Snoepen zonder schuld: Amandeltaartje (Vegan, Suikervrij, Glutenvrij)
|
CRUNCHY CAULI | bloemkool uit de oven met knapperige nacho topping
|
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
|
SPIRULINA SPREAD | voor op brood
|
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
|
Curcuma melk
|
Spirulina noedels met knoflookroomsaus en walnoten
|
Bloemkool-bataatsoep met kokosmelk
|
MINESTRONESOEP | met ingrediënten uit je voorraadkast
|
Hollandse kost
|
Amaranth breakfast bowls
|
Zwarte rijst noedels, sesam-salade en Japanse braadfilets
|
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
|
SNEL GEZOND NOODLE SOEPJE | voor één persoon
|
Shan tofu: Birmaanse tofu gemaakt van kikkererwten
|
TACO-CHILI | kommetje vega heerlijkheid
|
Avocado courgette soepje
|
De snelste kimchi
|
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
|
Nori wafels met zwart sesamzaad
|
THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
|
ANANAS FROCOCO| vegan en zonder toegevoegde suiker
|
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
|
RATATOUILLE | uit de oven
|
Chocolade-gepofte rijst-rotsjes
|
VEGA DAN DAN NOODLES| met shiitake
|
Lentesoep van doperwtjes en rucola
|
BANANA NICE-CREAM | met aardbeien
|
Vitale lunch, een groen broodje
|
Panisse
|
Sinaasappel-dadel balletjes met amandelen en anijszaad
|
Choco bean bars: vegan en glutenvrij tussendoortje
|
BIETJES OP POLENTA|met pickled sjalotjes
|
FRUITREPEN | vegan en glutenvrij!
|
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
|
Carob-kersen tarteletje met notendadelkorst
|
Vegan shiitake burgers
|
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
|
Witlof canapés met balsamico kaviaar
|
In knoflookolie geroosterde witte kool
|
VEGAN RISOTTO | met avocado en zeekraal
|