Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Vegan koken (147)

Ode aan het broodje pindakaas
POMPOENSMOOTHIE | begin je dag met butternut
Shan tofu: Birmaanse tofu gemaakt van kikkererwten
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
Bloemkool-bataatsoep met kokosmelk
Gezond avocado-carob toetje met een vleugje bergamot
Eenvoudige vegan bananen muffins, gezoet met appelstroop
Sinaasappel-dadel balletjes met amandelen en anijszaad
Stamppotje van zoete aardappel, bloemkool, kastanje champignons en wortel
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
DIY vegan zonnebloempitten spread voor op je bammetje
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
Vegan shiitake burgers
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
BATAAT-LINZEN STOOFPOTJE | lekker makkelijk
Kikker-erwtsnack
Dahl van rode linzen en kokosmelk
HAZELNOOT-MOKKA MELK | met een snufje cayenne
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
Winterdahl met knolgroenten, heerlijk verwarmend en makkelijk te bereiden
Gevulde avocado
Lenteminestrone
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
Vegan ovenschotel van kokos-curry geroosterde pompoen en linzen
KOKOS KARAMEL REPEN | gezoet met dadels
Humus van doperwten
Gerookte aubergine
SPIRULINA SPREAD | voor op brood
Curcuma melk
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
ONTBIJTSMOOTHIE | met peer, verse gember en kardemom
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
CRUNCHY CAULI | bloemkool uit de oven met knapperige nacho topping
Witlof canapés met balsamico kaviaar
Carrotcakesalade
Sojayoghurt: de verdubbel truc!
LINZEN POLENTA KOFTE| als tapas of als bijgerecht
BANANA NICE-COFFEE | vegan ijskoffie
Party all the time chocoladepudding van amandelmelk
BANANA NICE-CREAM | met aardbeien
BABA GANOUSH | maak je makkelijk zelf!
Hollandse kost
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
VLIERBLOESEM-CHAMPAGNE | brouw je makkelijk zelf
Pittige biet bourguignon met skiitake paddestoelen
Yogi peperkoek: glutenvrij en vegan
Spirulina noedels met knoflookroomsaus en walnoten
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
Pittige pindasoep
HARTIGE KNOLLEN-CRUMBLE | (vegan) wintergerecht uit de oven
Amaranth breakfast bowls
GEROOSTERDE POMPOENSOEP| met kokosmelk
Chocolade-gepofte rijst-rotsjes
VEGAN CREAMY PADDESTOELEN SPAGHETTI | met cashewroom en knoflook
VEGAN RISOTTO | met avocado en zeekraal
VEGAN CHOCOLADETAART | met aquafaba mousse en dadel-pretzel korst
BIRCHER MUESLI | voor alle havermout-lovers
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel
Vegan chocolademousse met aquafaba
Driepompoenensoep
SPRINGROLLS | met zelfgemaakte chili-olie
Chocoladetherapie
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
Chocokokomakronen met een vleugje cayenne (vegan)
Wortelcakebollen (raw, vegan en glutenvrij)
Avocado courgette soepje
KOREAANSE SHIITAKE JJIGAE | met kimchi
Nori wafels met zwart sesamzaad
Raw appeltaart (vegan en glutenvrij)
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
Sinaasappel-dadelkaramel met cashewroom: bijna vegan (bedankt lieve bijen!) en helemaal lekker
MINESTRONESOEP | met ingrediënten uit je voorraadkast
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
TACO-CHILI | kommetje vega heerlijkheid
Feestelijke vegan appelcake met knapperige bodem en dadel-karamel topping
Sesamkoekjes met gerookte amandelen
SNELLE SNERT | vegan
Ayurvedische ananas
BIETJES OP POLENTA|met pickled sjalotjes
Pennywafels a la chausette de laine de chevre
Vegan bolognese met puy-linzen
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
Carob-kersen tarteletje met notendadelkorst
Choco bean bars: vegan en glutenvrij tussendoortje
VEGAN GOULASH | smokey vegan variant op Hongaarse klassieker
Vegan chai-lassi ijslollies
KOKEN MET TIJD: fool-proof brood zonder te kneden
Marrokaanse linzen kofte met gierst
Vegan ginger-lemon taart
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
Pepernoten popcorn (vegan en glutenvrij)
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
MUNT&CITROEN LIMO | zelfgemaakt!
SKORDALIA| griekse aardappelpuree met olijfolie en knoflook
Lentesoep van doperwtjes en rucola
Frambozen-bieten ijsjes (vegan en suikervrij!)
Juwelen op chocola
WALNOOT-ROZIJNENBROOD| met de makkelijkste broodtechniek. ooit.
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
Spectaculaire dobbelstenen van matchakokosjelly met kersen, met dank aan agar agar
Bubbels + chocola + bevroren druiven
Kidneybonensalade met huttekase en verse koriander
Groen detox soepje
RATATOUILLE | uit de oven
AARDBEIEN EN BASILICUM | in een super zomerse salade
Tabouleh van gierst
Snoepen zonder schuld: Amandeltaartje (Vegan, Suikervrij, Glutenvrij)
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
Zwarte rijst noedels, sesam-salade en Japanse braadfilets
SNEL GEZOND NOODLE SOEPJE | voor één persoon
The banana-moment
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
Het geheim achter de perfecte aardappelen
Gezonde chocoballen
Saladesushirol
Panisse
Hartige wintersoep met zuurkool
VEGA SAMOSA'S | uit de oven
Bananenijs
Pittige pinda-wortelsoep met kokosmelk
Vitale lunch, een groen broodje
GOLDEN SMOOTHIE | gezonde ontbijtsmoothie met haver, mango en curcuma
Brandnetel-spinazietaart met peper-boekweitkorst (glutenvrij)
De snelste kimchi
Vegan chocoladetaart (met verstopte pompoen in de vulling!)
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
DE MAKKELIJKSTE FOCACCIA | speciale super-simpele broodtechniek!
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
SLUSH PUPPIES | maak je met een staafmixer en een zak ijs
VEGAN BROWNIES | op basis van zoete aardappel
LIFEHACK | rijst- en groenteschotel uit de oven
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
‘Spaanse’ zuurkool
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
VEGA DAN DAN NOODLES| met shiitake
In knoflookolie geroosterde witte kool
Vegetarische kastanje paté
ANANAS FROCOCO| vegan en zonder toegevoegde suiker
FRUITREPEN | vegan en glutenvrij!
Vegan pompoentaartje
(H)appy Chef recepten zoekhulp