Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
|
Chocokokomakronen met een vleugje cayenne (vegan)
|
LEBKUCHEN | gezoet met honing en dadels
|
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
|
CARROTCAKECOOKIES | zonder toegevoegde suiker
|
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
|
Peren tart tatin met gember en pompoenpitjes
|
Driepompoenensoep
|
Vega seitan broodjes
|
Vegan ginger-lemon taart
|
Dahl van rode linzen en kokosmelk
|
Pittige pinda-wortelsoep met kokosmelk
|
EARL GREY BONBONS | die niet misstaan in de vitrine van Puccini Bomboni
|
Vegan chocoladetaart (met verstopte pompoen in de vulling!)
|
KIMCHI TOSTI | super lekker!
|
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
|
Biologische cakejes, gezoet met rozijnen en dadels
|
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
|
Stamppot boerenkool, maar dan anders!
|
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
|
Wortelcakebollen (raw, vegan en glutenvrij)
|
Feestelijke vegan appelcake met knapperige bodem en dadel-karamel topping
|
GEROOSTERDE POMPOENSOEP| met kokosmelk
|
QUINOA CAPRESE | heerlijk ovengerecht met quinoa, tomaat, flespomoen en mozzarella
|
Taaitaai (zonder geraffineerde suiker)
|
VEGAN CREAMY PADDESTOELEN SPAGHETTI | met cashewroom en knoflook
|
Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel
|
SNELLE SNERT | vegan
|
TAH DIG | Iraanse rijst met geroosterde wintergroente
|
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
|
Eenvoudige glutenvrije clementine hazelnoot gebakjes
|
Carob cantuccini
|
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
|
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
|
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
|
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
|
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
|
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
|
Bubbels + chocola + bevroren druiven
|
Raita van zoete aardappel
|
Vitale lunch, een groen broodje
|
KOKOS KARAMEL REPEN | gezoet met dadels
|
Gevulde avocado
|
Hartige havermout
|
Snelle appeltaartjes
|
DE MAKKELIJKSTE FOCACCIA | speciale super-simpele broodtechniek!
|
Boekweitcrackers met sesam
|
Gevulde spaghetti pompoen
|
Flapjacks zonder suiker
|
Chocoladetherapie
|
Simpele bietensalade met yoghurt-wasabidressing
|
Amaranth breakfast bowls
|
Het ei in de avocado
|
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
|
Je eigen verse kruidenkaasje maken
|
HAZELNOOT-MOKKA MELK | met een snufje cayenne
|
POMPOENSMOOTHIE | begin je dag met butternut
|
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
|
Pastinaak-rosti's | eet ze bij je favoriete salade
|
SNEL GEZOND NOODLE SOEPJE | voor één persoon
|
Pompoenpate
|
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
|
BIRCHER MUESLI | voor alle havermout-lovers
|
Gember-rozemarijn koekjes van kikkererwtenmeel (glutenvrij)
|
Ayurvedische ananas
|
Juwelen op chocola
|
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
|
Glutenvrije pizza met winterpostelein en gekarameliseerde uien
|
VEGA SAMOSA'S | uit de oven
|
WALNOOT-ROZIJNENBROOD| met de makkelijkste broodtechniek. ooit.
|
Gevulde zoete aardappel
|
Hartige flapjacks
|
De snelste kimchi
|
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
|
Vegan chocolademousse met aquafaba
|
POMPOENMUFFINS | gezoet met appelstroop
|
PASTINAAK-OATMEALCOOKIES | weer 'ns wat anders!
|
Suikervrije appel oatmeal cookies
|
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
|
Gezonde versie van bara brith
|
Carrotcakesalade
|
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
|
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
|
Chocolade-gepofte rijst-rotsjes
|
Pepernoten popcorn (vegan en glutenvrij)
|
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
|
Eenvoudige vegan bananen muffins, gezoet met appelstroop
|
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
|
Winter Caesar | vega ceasar salade met boerenkool
|
VEGAN BROWNIES | op basis van zoete aardappel
|
Winterdahl met knolgroenten, heerlijk verwarmend en makkelijk te bereiden
|
Glutenvrije sinaasappel polentacake met pistachenoten in een siroop van rozenwater
|
Sinaasappel-dadel balletjes met amandelen en anijszaad
|
GEPOFTE BATAAT | met rauwkost-topping
|
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
|
Gebakken banaan met honing-glaze en kaneel
|
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
|
KOREAANSE SHIITAKE JJIGAE | met kimchi
|
GEROOSTERDE WINTERPEEN EN KIKKERERWTEN | met harissa, espresso, Griekse yoghurt en verse koriander
|
De simpelse suikervrije kokosmakronen
|
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
|
Romige aardperen met parmezaan en knoflook
|
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
|
Marrokaanse linzen kofte met gierst
|
Pittige biet bourguignon met skiitake paddestoelen
|
VEGAN CHOCOLADETAART | met aquafaba mousse en dadel-pretzel korst
|
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
|
Nori wafels met zwart sesamzaad
|
BATAAT-LINZEN STOOFPOTJE | lekker makkelijk
|
Blauwe kaasbroodjes
|
Shortbread in alle smaken
|
De chocoladetaart
|
In knoflookolie geroosterde witte kool
|
BLOEMKOOL-RÖSTI | met lekker veel parmezaanse kaas
|
MAKKELIJKE SCONES | met bosvruchten en een vleugje citroen
|
Vegetarische kastanje paté
|
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
|
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
|
SKORDALIA| griekse aardappelpuree met olijfolie en knoflook
|
Snelle linzen salade
|
Kruidige zuurkool beignets met een knoflooksausje
|
Vegan pompoentaartje
|
Bietjes-torentjes
|
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
|
Het Ayurvedische katerontbijt
|
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
|
Soepje van doperwten, prei en broccoli
|
Zelf zuurkool maken
|
RODE KOOL STEAKS | geroosterde rode kool met balsamico-knoflook glaze
|
Yogi peperkoek: glutenvrij en vegan
|
Echte marsepein
|
Vega saucijzenbroodjes: kapucijnerbroodjes
|
Puree van vergeten groenten
|
Suikervrije oatmeal cookies | super makkelijk recept!
|
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
|
MAKKELIJKE SINAASAPPEL-OLIJFOLIE CAKE | met honing
|
Vegcrumble
|
Hartige wintersoep met zuurkool
|
Vegan ovenschotel van kokos-curry geroosterde pompoen en linzen
|
Je eigen kruidnoten
|
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
|
HARTIGE KNOLLEN-CRUMBLE | (vegan) wintergerecht uit de oven
|
Witlof canapés met balsamico kaviaar
|
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
|
The banana-moment
|
Slagroomtruffels met etherische bergamotolie
|
De nasi van mijn oom
|
Het geheim achter de perfecte aardappelen
|
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
|
‘Spaanse’ zuurkool
|
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
|
Pompoencake
|