Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren
  1. Klik op Download! om de download te starten
  2. Als gevraagd vervang happyChef.apk
  3. Klik Open
  4. Klik Open met installatie programma
  5. Als gevraagd geef toestemming om te installeren.


Welkom bij Ekodis Natuurvoeding

(H)APPY CHEF
Om (H)appy Chef op je smartPhone te installeren

  1. Klik op
  2. Kies: Zet op beginscherm
  3. Sluit Safari
  4. Klik op happyChef op je beginscherm om de app te openen

logo
Winterse recepten (152)

Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
Chocokokomakronen met een vleugje cayenne (vegan)
LEBKUCHEN | gezoet met honing en dadels
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
CARROTCAKECOOKIES | zonder toegevoegde suiker
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
Peren tart tatin met gember en pompoenpitjes
Driepompoenensoep
Vega seitan broodjes
Vegan ginger-lemon taart
Dahl van rode linzen en kokosmelk
Pittige pinda-wortelsoep met kokosmelk
EARL GREY BONBONS | die niet misstaan in de vitrine van Puccini Bomboni
Vegan chocoladetaart (met verstopte pompoen in de vulling!)
KIMCHI TOSTI | super lekker!
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
Biologische cakejes, gezoet met rozijnen en dadels
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
Stamppot boerenkool, maar dan anders!
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
Wortelcakebollen (raw, vegan en glutenvrij)
Feestelijke vegan appelcake met knapperige bodem en dadel-karamel topping
GEROOSTERDE POMPOENSOEP| met kokosmelk
QUINOA CAPRESE | heerlijk ovengerecht met quinoa, tomaat, flespomoen en mozzarella
Taaitaai (zonder geraffineerde suiker)
VEGAN CREAMY PADDESTOELEN SPAGHETTI | met cashewroom en knoflook
Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel
SNELLE SNERT | vegan
TAH DIG | Iraanse rijst met geroosterde wintergroente
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
Eenvoudige glutenvrije clementine hazelnoot gebakjes
Carob cantuccini
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
Bubbels + chocola + bevroren druiven
Raita van zoete aardappel
Vitale lunch, een groen broodje
KOKOS KARAMEL REPEN | gezoet met dadels
Gevulde avocado
Hartige havermout
Snelle appeltaartjes
DE MAKKELIJKSTE FOCACCIA | speciale super-simpele broodtechniek!
Boekweitcrackers met sesam
Gevulde spaghetti pompoen
Flapjacks zonder suiker
Chocoladetherapie
Simpele bietensalade met yoghurt-wasabidressing
Amaranth breakfast bowls
Het ei in de avocado
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
Je eigen verse kruidenkaasje maken
HAZELNOOT-MOKKA MELK | met een snufje cayenne
POMPOENSMOOTHIE | begin je dag met butternut
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
Pastinaak-rosti's | eet ze bij je favoriete salade
SNEL GEZOND NOODLE SOEPJE | voor één persoon
Pompoenpate
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
BIRCHER MUESLI | voor alle havermout-lovers
Gember-rozemarijn koekjes van kikkererwtenmeel (glutenvrij)
Ayurvedische ananas
Juwelen op chocola
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
Glutenvrije pizza met winterpostelein en gekarameliseerde uien
VEGA SAMOSA'S | uit de oven
WALNOOT-ROZIJNENBROOD| met de makkelijkste broodtechniek. ooit.
Gevulde zoete aardappel
Hartige flapjacks
De snelste kimchi
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
Vegan chocolademousse met aquafaba
POMPOENMUFFINS | gezoet met appelstroop
PASTINAAK-OATMEALCOOKIES | weer 'ns wat anders!
Suikervrije appel oatmeal cookies
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
Gezonde versie van bara brith
Carrotcakesalade
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
Chocolade-gepofte rijst-rotsjes
Pepernoten popcorn (vegan en glutenvrij)
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
Eenvoudige vegan bananen muffins, gezoet met appelstroop
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
Winter Caesar | vega ceasar salade met boerenkool
VEGAN BROWNIES | op basis van zoete aardappel
Winterdahl met knolgroenten, heerlijk verwarmend en makkelijk te bereiden
Glutenvrije sinaasappel polentacake met pistachenoten in een siroop van rozenwater
Sinaasappel-dadel balletjes met amandelen en anijszaad
GEPOFTE BATAAT | met rauwkost-topping
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
Gebakken banaan met honing-glaze en kaneel
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
KOREAANSE SHIITAKE JJIGAE | met kimchi
GEROOSTERDE WINTERPEEN EN KIKKERERWTEN | met harissa, espresso, Griekse yoghurt en verse koriander
De simpelse suikervrije kokosmakronen
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
Romige aardperen met parmezaan en knoflook
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
Marrokaanse linzen kofte met gierst
Pittige biet bourguignon met skiitake paddestoelen
VEGAN CHOCOLADETAART | met aquafaba mousse en dadel-pretzel korst
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
Nori wafels met zwart sesamzaad
BATAAT-LINZEN STOOFPOTJE | lekker makkelijk
Blauwe kaasbroodjes
Shortbread in alle smaken
De chocoladetaart
In knoflookolie geroosterde witte kool
BLOEMKOOL-RÖSTI | met lekker veel parmezaanse kaas
MAKKELIJKE SCONES | met bosvruchten en een vleugje citroen
Vegetarische kastanje paté
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
SKORDALIA| griekse aardappelpuree met olijfolie en knoflook
Snelle linzen salade
Kruidige zuurkool beignets met een knoflooksausje
Vegan pompoentaartje
Bietjes-torentjes
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
Het Ayurvedische katerontbijt
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
Soepje van doperwten, prei en broccoli
Zelf zuurkool maken
RODE KOOL STEAKS | geroosterde rode kool met balsamico-knoflook glaze
Yogi peperkoek: glutenvrij en vegan
Echte marsepein
Vega saucijzenbroodjes: kapucijnerbroodjes
Puree van vergeten groenten
Suikervrije oatmeal cookies | super makkelijk recept!
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
MAKKELIJKE SINAASAPPEL-OLIJFOLIE CAKE | met honing
Vegcrumble
Hartige wintersoep met zuurkool
Vegan ovenschotel van kokos-curry geroosterde pompoen en linzen
Je eigen kruidnoten
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
HARTIGE KNOLLEN-CRUMBLE | (vegan) wintergerecht uit de oven
Witlof canapés met balsamico kaviaar
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
The banana-moment
Slagroomtruffels met etherische bergamotolie
De nasi van mijn oom
Het geheim achter de perfecte aardappelen
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
‘Spaanse’ zuurkool
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
Pompoencake
(H)appy Chef recepten zoekhulp