 GEPOFTE BATAAT | met rauwkost-topping
|
 De nasi van mijn oom
|
 Pittige pinda-wortelsoep met kokosmelk
|
 HAZELNOOT-MOKKA MELK | met een snufje cayenne
|
 Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
|
 BATAAT-LINZEN STOOFPOTJE | lekker makkelijk
|
 Peren tart tatin met gember en pompoenpitjes
|
 Driepompoenensoep
|
 Feestelijke vegan appelcake met knapperige bodem en dadel-karamel topping
|
 Sinaasappel-dadel balletjes met amandelen en anijszaad
|
 Vegan ginger-lemon taart
|
 Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
|
 Gevulde spaghetti pompoen
|
 SNELLE SNERT | vegan
|
 Boekweitcrackers met sesam
|
 Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
|
 Gevulde avocado
|
 Chocolade-gepofte rijst-rotsjes
|
 AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
|
 Gebakken banaan met honing-glaze en kaneel
|
 Flapjacks zonder suiker
|
 Vitale lunch, een groen broodje
|
 Wortelcakebollen (raw, vegan en glutenvrij)
|
 Puree van vergeten groenten
|
 ‘Spaanse’ zuurkool
|
 EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
|
 BLOEMKOOL-RÖSTI | met lekker veel parmezaanse kaas
|
 Het geheim achter de perfecte aardappelen
|
 Amaranth breakfast bowls
|
 Je eigen kruidnoten
|
 DE MAKKELIJKSTE FOCACCIA | speciale super-simpele broodtechniek!
|
 VEGAN CREAMY PADDESTOELEN SPAGHETTI | met cashewroom en knoflook
|
 In knoflookolie geroosterde witte kool
|
 Vegcrumble
|
 Carob cantuccini
|
 Soepje van doperwten, prei en broccoli
|
 Vega seitan broodjes
|
 WALNOOT-ROZIJNENBROOD| met de makkelijkste broodtechniek. ooit.
|
 Suikervrije appel oatmeal cookies
|
 Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
|
 KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
|
 Glutenvrije sinaasappel polentacake met pistachenoten in een siroop van rozenwater
|
 PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
|
 ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
|
 Dahl van rode linzen en kokosmelk
|
 MAKKELIJKE SINAASAPPEL-OLIJFOLIE CAKE | met honing
|
 BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
|
 CARROTCAKECOOKIES | zonder toegevoegde suiker
|
 Pastinaak-rosti's | eet ze bij je favoriete salade
|
 Chocokokomakronen met een vleugje cayenne (vegan)
|
 Gember-rozemarijn koekjes van kikkererwtenmeel (glutenvrij)
|
 In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
|
 POMPOENMUFFINS | gezoet met appelstroop
|
 CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
|
 Simpele bietensalade met yoghurt-wasabidressing
|
 Salade met koolraap en vegetarische spekjes
|
 Vegan chocolademousse met aquafaba
|
 Bietjes-torentjes
|
 Yogi peperkoek: glutenvrij en vegan
|
 Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
|
 Chocoladetherapie
|
 Biologische cakejes, gezoet met rozijnen en dadels
|
 MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
|
 Shortbread in alle smaken
|
 Winterdahl met knolgroenten, heerlijk verwarmend en makkelijk te bereiden
|
 Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
|
 Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
|
 EARL GREY BONBONS | die niet misstaan in de vitrine van Puccini Bomboni
|
 Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
|
 Pompoencake
|
 Hartige flapjacks
|
 Stamppot boerenkool, maar dan anders!
|
 Hartige wintersoep met zuurkool
|
 Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
|
 Suikervrije oatmeal cookies | super makkelijk recept!
|
 Carrotcakesalade
|
 Ayurvedische ananas
|
 POMPOENSMOOTHIE | begin je dag met butternut
|
 Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
|
 Pompoenpate
|
 De snelste kimchi
|
 HARTIGE KNOLLEN-CRUMBLE | (vegan) wintergerecht uit de oven
|
 Vegan pompoentaartje
|
 Marrokaanse linzen kofte met gierst
|
 Slagroomtruffels met etherische bergamotolie
|
 KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
|
 Vega saucijzenbroodjes: kapucijnerbroodjes
|
 GEROOSTERDE WINTERPEEN EN KIKKERERWTEN | met harissa, espresso, Griekse yoghurt en verse koriander
|
 Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
|
 Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
|
 Echte marsepein
|
 Blauwe kaasbroodjes
|
 The banana-moment
|
 VEGA SAMOSA'S | uit de oven
|
 RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
|
 Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
|
 KOREAANSE SHIITAKE JJIGAE | met kimchi
|
 Juwelen op chocola
|
 De simpelse suikervrije kokosmakronen
|
 CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
|
 Romige aardperen met parmezaan en knoflook
|
 BIRCHER MUESLI | voor alle havermout-lovers
|
 Witlof canapés met balsamico kaviaar
|
 Gezonde versie van bara brith
|
 Winter Caesar | vega ceasar salade met boerenkool
|
 Glutenvrije pizza met winterpostelein en gekarameliseerde uien
|
 KIMCHI TOSTI | super lekker!
|
 KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
|
 Kruidige zuurkool beignets met een knoflooksausje
|
 QUINOA CAPRESE | heerlijk ovengerecht met quinoa, tomaat, flespomoen en mozzarella
|
 Je eigen verse kruidenkaasje maken
|
 PASTINAAK-OATMEALCOOKIES | weer 'ns wat anders!
|
 Pittige biet bourguignon met skiitake paddestoelen
|
 Vegan ovenschotel van kokos-curry geroosterde pompoen en linzen
|
 Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
|
 VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
|
 Bubbels + chocola + bevroren druiven
|
 Pepernoten popcorn (vegan en glutenvrij)
|
 GEROOSTERDE POMPOENSOEP| met kokosmelk
|
 In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
|
 De chocoladetaart
|
 Het ei in de avocado
|
 RODE KOOL STEAKS | geroosterde rode kool met balsamico-knoflook glaze
|
 Vegan chocoladetaart (met verstopte pompoen in de vulling!)
|
 PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
|
 MAKKELIJKE SCONES | met bosvruchten en een vleugje citroen
|
 Zelf zuurkool maken
|
 Snelle linzen salade
|
 Snelle appeltaartjes
|
 AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
|
 Eenvoudige glutenvrije clementine hazelnoot gebakjes
|
 SNEL GEZOND NOODLE SOEPJE | voor één persoon
|
 Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
|
 LEBKUCHEN | gezoet met honing en dadels
|
 DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
|
 Het Ayurvedische katerontbijt
|
 Raita van zoete aardappel
|
 Gevulde zoete aardappel
|
 Hartige havermout
|
 VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
|
 Eenvoudige vegan bananen muffins, gezoet met appelstroop
|
 VEGAN BROWNIES | op basis van zoete aardappel
|
 Taaitaai (zonder geraffineerde suiker)
|
 SKORDALIA| griekse aardappelpuree met olijfolie en knoflook
|
 TAH DIG | Iraanse rijst met geroosterde wintergroente
|
 Uien tart tatin met balsamico honing glaze
|
 KOKOS KARAMEL REPEN | gezoet met dadels
|
 VEGAN CHOCOLADETAART | met aquafaba mousse en dadel-pretzel korst
|
 Vegetarische kastanje paté
|
 Nori wafels met zwart sesamzaad
|
 TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
|
 Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel
|