Stoofpeertjes met yoghurt en roggebroodcrumble
|
Carrotcakesalade
|
KERST VOORGERECHT| tartaartje van gepofte biet met zesty gember-misomarinade, nori en sesamzaadjes
|
Galette van mosterd-bietjes, geitenkaas, walnoten en patison-pompoen
|
HERFSTIGE FLAPJACKS | met chocola, sinaasappel en hazelnoten
|
Het Ayurvedische katerontbijt
|
Aardappelgratin met geitenkaas en zelfgemaakte tapenade
|
Lichte vanille kwarktaart met in chai specerijen gekonfijte kaki
|
Hollandse kost
|
MUNT&CITROEN LIMO | zelfgemaakt!
|
Salade met koolraap en vegetarische spekjes
|
Chili sin carne met zelfgemaakte glutenvrije burrito's
|
Gemarineerde geroosterde bloemkool in een saus van linzen, tomaten en abrikozen
|
Romige aardperen met parmezaan en knoflook
|
Vegan amandelmuffins met dadel-sinaasappel-kaneel topping
|
Brandnetel-spinazietaart met peper-boekweitkorst (glutenvrij)
|
Socca
|
Geroosterde prei: simpel en heerlijk!
|
Koekjes zonder..
|
De nasi van mijn oom
|
KIMCHI FLENSJES | met verse basilicum
|
Zelf GEMBERBIER maken?!
|
Chocolade noten ‘Rocky Mountain’ taartje
|
SNEL GEZOND NOODLE SOEPJE | voor één persoon
|
VEGA TURKSE PIZZA | met tempeh
|
Gegrilde groenten op gekruide knoflookolie
|
KOKEN MET TIJD: fool-proof brood zonder te kneden
|
BLOEMKOOL-RÖSTI | met lekker veel parmezaanse kaas
|
SPIRULINA SPREAD | voor op brood
|
Pittige pindasoep
|
pittige pinda wortelsoep met kokosmelk
|
VEGA DAN DAN NOODLES| met shiitake
|
Auberginestapeltjes met ei en peterselie
|
Super chocolade toetjesrepen
|
Gevulde avocado
|
Lekker makkelijk eenpansgerecht met zilvervliesrijst en paddenstoelen
|
Smakelijke combi: op koffiebonen geroosterde wortels
|
Pepernoten popcorn (vegan en glutenvrij)
|
Gebraden spitskool | eet je met rijst en een vegaburger
|
Vega ‘calamares’ van oesterzwammen
|
Hartige wintersoep met zuurkool
|
Nori wafels met zwart sesamzaad
|
Bietenmuffins met cacaobonen en sinaasappelschil
|
KOKOS KARAMEL REPEN | gezoet met dadels
|
Spiralizer bataat noedels met vegan spinazie cashew-sausje
|
TACO-CHILI | kommetje vega heerlijkheid
|
Peren tart tatin met gember en pompoenpitjes
|
Tempeh-saté met rijst en boontjes
|
Snelle linzen salade
|
MAC 'N PUMPKIN | met topping van krokante geitenkaas en pompoenpitjes
|
Tzaziki van bietjes
|
Vegan ginger-lemon taart
|
Butternut hasselback, met boter-maple glaze en gerookte amandelen
|
Glutenvrije banana pancakes
|
Estlandse Kringel: lijkt ingewikkeld, valt wel mee
|
Salade van geroosterde wortel en kikkererwten, met verse koriander en sinaasappel-komijn vinaigrette
|
Courgette ovenschoteltjes
|
Raita van zoete aardappel
|
GEPOFTE BATAAT | met rauwkost-topping
|
ANANAS FROCOCO| vegan en zonder toegevoegde suiker
|
TOMAAT-SPINAZIE CLAFOUTIS | met feta
|
Carob&Superfruit-flikken
|
Robuuste Brownies
|
1-PANS STOOMMAALTIJD| voor twee personen
|
GROENTEREGENBOOG | uit de oven
|
KIMCHI TOSTI | super lekker!
|
MISR WAT | vegetarische Ethiopische linzenstoof
|
VEGAN BROWNIES | op basis van zoete aardappel
|
Lof & Yacon | witlof salade met geitenkaas, walnoten en yacon
|
PASTINAAK-OATMEALCOOKIES | weer 'ns wat anders!
|
Bananenijs
|
Gevulde zoete aardappel
|
Uien salade | in witte wijn gestoofde uienringen met tomaat, feta en peterselie
|
KERSTDESSERT | mini hazelnootpavlova's met kardemom-sinaasappel slagroom en gluhwein stoofpeertjes
|
Het ei in de avocado
|
GEROOSTERDE BATAAT MET BASILICUM EN HAZELNOTEN | en een spinazie salade met haloumi
|
Dahl van rode linzen en kokosmelk
|
RODE KOOL STEAKS | geroosterde rode kool met balsamico-knoflook glaze
|
BIRCHER MUESLI | voor alle havermout-lovers
|
Zelfgemaakte gnocchi van zoete aardappel en salie!
|
VEGAN CREAMY PADDESTOELEN SPAGHETTI | met cashewroom en knoflook
|
ZELFGEMAAKTE KIMCHI | fermenteren die handel!
|
Gember-rozemarijn koekjes van kikkererwtenmeel (glutenvrij)
|
Appel-olijfoliecake met ahornglazuur
|
KLIEKJESDAG | pasta frittata
|
Sticky aubergine en gebakken Chinese kool met noedels
|
GOLDENKWARK ONTBIJT | lekker ontbijtje van kwark met curcumamma-mix
|
Gezonder tussendoortje: Wortel & bieten cake van spelt- en bananenmeel
|
Chocolade avocado koekjes
|
Ode aan het broodje pindakaas
|
Thaise curry-soep met pad thai noedels en verse koriander
|
GEROOSTERDE POMPOENSOEP| met kokosmelk
|
DIY vegan zonnebloempitten spread voor op je bammetje
|
SLUSH PUPPIES | maak je met een staafmixer en een zak ijs
|
Overheerlijk chocoladetoetje (en maar twee ingredienten!)
|
Vegan ovenschotel van kokos-curry geroosterde pompoen en linzen
|
KIKKERERWTEN GYROS | in een wrap met knoflooksaus
|
MINESTRONESOEP | met ingrediënten uit je voorraadkast
|
CRISPY BLOEMKOOL| met Parmezaanse kaas
|
De Ijs-shortcut
|
Kruidige rode kool soep met kokosmelk
|
LAST MINUTE MAKKELIJKE FETA-DIP | met puntpaprika
|
Blauwe kaasbroodjes
|
In port gekonfijte vijgen met blauwe kaas
|
GEITENKAAS OP OLIE | met verse kruiden
|
Geitenkaastaartjes met een auberginekorst en honingtopping
|
EARL GREY BONBONS | die niet misstaan in de vitrine van Puccini Bomboni
|
Vega saucijzenbroodjes: kapucijnerbroodjes
|
KOREAANSE SHIITAKE JJIGAE | met kimchi
|
Curcuma melk
|
Gevulde spaghetti pompoen
|
Gerookte aubergine
|
DE NIEUWE HAZELNOOTSCHUIMTAART | lactosevrij, glutenvrij en heel erg lekker
|
PREISOEPJE | met roquefort, peer en boekweit (en knoflooktoastjes!!)
|
Carob-walnootpasta voor op brood
|
Zoete aardappel en pastinaak dumplings met walnoten, gegaard in misosoepje
|
Spectaculaire dobbelstenen van matchakokosjelly met kersen, met dank aan agar agar
|
Zelf paaseitjes maken!
|
Chocokokomakronen met een vleugje cayenne (vegan)
|
Last minute paasbrunch
|
Glutenvrije sinaasappel polentacake met pistachenoten in een siroop van rozenwater
|
PASTINAAK-CANNELINNI SOEP| met rozemarijn
|
Superfood bonbons: carob-kokos-goji blokken
|
Pompoenpate
|
Vegan chocolademousse met aquafaba
|
BULGURSALADE | met geroosterde venkel, wortel en rode ui
|
BABA FRITATTA | omelet met lekker veel veggies en baba ganoush
|
Hartige flapjacks
|
Snoepen zonder schuld: Amandeltaartje (Vegan, Suikervrij, Glutenvrij)
|
Rijstnoedels met geroosterde groenten en een gekookt eitje
|
Castagnaccio
|
Sesamkoekjes met gerookte amandelen
|
Kidneybonensalade met huttekase en verse koriander
|
BIETJES OP POLENTA|met pickled sjalotjes
|
Kardemomkoekjes met pistachekorst
|
Hartige wortelkoekjes
|
Bubbels + chocola + bevroren druiven
|
LINZEN TABOULEH | met verse munt, peterselie en feta
|
Vegan shiitake burgers
|
Shakshuka
|
GEROOSTERDE WINTERPEEN EN KIKKERERWTEN | met harissa, espresso, Griekse yoghurt en verse koriander
|
AUBERGINE-LASAGNE | vega en lekker makkelijk
|
VEGAN CHOCOLADETAART | met aquafaba mousse en dadel-pretzel korst
|
Carob cantuccini
|
Goed gemarineerde tempeh met boontjes, aardappelen en zoetzure komkommer
|
Juwelen op chocola
|
De ontbijtreep: gebakken havermout met pittige peer en abrikoos
|
Banana&maple-loaf
|
Boekweitnoodles met bleekselderij, zoete aardappel en geroosterde zonnebloempitjes
|
Sinaasappel-dadel balletjes met amandelen en anijszaad
|
BANANA-WALNUT COOKIES | zonder toegevoegde suiker!
|
Herfstige pompoentaart met stemgember
|
LEBKUCHEN | gezoet met honing en dadels
|
Vegcrumble
|
Carob-kersen tarteletje met notendadelkorst
|
Komkommer kuipjes
|
MINI COCO-CRUMBLE | glutenvrij!
|
FRUITREPEN | vegan en glutenvrij!
|
SPRINGROLLS | met zelfgemaakte chili-olie
|
Je eigen verse kruidenkaasje maken
|
PADDESTOELEN PLAATTAART | met Roquefort en verse tijm
|
Pennywafels a la chausette de laine de chevre
|
Griekse salade uit de oven
|
GEPOFTE KNOFLOOKSOEP | go garlic!!
|
ZOMERSE SPRINGROLLS | met gerookte tofu, glasnoedels en verse groenten en kruiden
|
BANANA NICE-CREAM | met aardbeien
|
EENVOUDIGE VENKELSALADE | met bloedsinaasappel
|
CRUNCHY CAULI | bloemkool uit de oven met knapperige nacho topping
|
Soba sushi roll
|
‘Spaanse’ zuurkool
|
Suikervrije appel oatmeal cookies
|
VLIERBLOESEM-CHAMPAGNE | brouw je makkelijk zelf
|
Maaltijdkoeken van gekiemde tarwe, dadels en walnoten
|
MAKKELIJKE CRUMBLE | met rood fruit
|
Bloemkoolsteaks met een salade van gierst en feta
|
Raw Gevulde Speculaas
|
Zelf zuurkool maken
|
RAW WORTELSALADE | wortelkrullen gemarineerd in miso
|
Vegan pompoentaartje
|
Simpele salade met nectarine en geitenkaas
|
Clean lasagne
|
Hippocras: een middeleeuws recept voor gekruide wijn
|
Maaltijdsalade met gnocchi van erwtjes, spinazie huttenkase
|
Glutenvrije pizza met winterpostelein en gekarameliseerde uien
|
VEGA SAMOSA'S | uit de oven
|
Winter Caesar | vega ceasar salade met boerenkool
|
Kaki sorbet (vegan, suikervrij en maar 2 ingrediënten!)
|
Hartige havermout
|
MAKKELIJK WINTER MENU’TJE | puree van knolselderij, gemarineerde tempeh en geroosterde venkel
|
HAZELNOOT-MOKKA MELK | met een snufje cayenne
|
DIY vega burgers van bietjes en kikkererwten
|
SABICH | streetfood uit het Midden-Oosten
|
TAH DIG | Iraanse rijst met geroosterde wintergroente
|
VOLKOREN PENNE MET DOPERWTEN-PESTO | staat zo op tafel
|
Shan tofu: Birmaanse tofu gemaakt van kikkererwten
|
Vegan chocolade cake
|
MONKEY-BREAD | met kruidige kaneel-karamel en walnoten swirls
|
Herfstsoep van pompoen, kastanjes en eekhoorntjesbrood
|
Zomerse salade van watermeloen, verse spinazie, feta, munt en limoen
|
Je eigen kruidnoten
|
Tabouleh van gierst
|
LIMONADA DE COCO | colombiaanse kokos-shake
|
Paranoten / melk en biscotti
|
Zomerse salade
|
ZOMERSE BONENSALADE | met feta en verse basilicum
|
Raw appeltaart (vegan en glutenvrij)
|
PAASBRUNCHBROODJE | naan met knoflook-citroen ricotta, gegrilde groenten en een gepocheerd eitje
|
Boekweitcrackers met sesam
|
Gebakken banaan met honing-glaze en kaneel
|
Eenvoudige glutenvrije clementine hazelnoot gebakjes
|
banana-whiskey pie
|
De simpelse suikervrije kokosmakronen
|
KWEEK JE EIGEN MICRO-GROENTEN | super gezonde garnering voor soep, broodjes of salade
|
Kleverig herftsbroodcake
|
QUINOA CAPRESE | heerlijk ovengerecht met quinoa, tomaat, flespomoen en mozzarella
|
(Glutenvrije) naanbroodjes
|
Vegan chai-lassi ijslollies
|
Oranje blokken gemaakt met natuurlijke kleurstof
|
Lauwwarme salade van courgette, knoflook-champignons en Parmezaanse kaas
|
GLUTENVRIJE AMANDEL-POLENTA CAKE | met bosbessen en grapefruit
|
CHEESY CREAMY POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN | vegetarisch en glutenvrij kerst-hoofdgerecht
|
TOMAAT-GRANAATAPPEL-PUNTPAPRIKA SALADE| met buffelmozzarella en verse basilicum
|
De carobtaart
|
Frambozen frozen yoghurt
|
In tripel gestoofde wilde paddestoelen met gratin van zoete aardappel
|
Heerlijke pompoensoep, een recept uit de Holland tas
|
Avocado courgette soepje
|
Groen detox soepje
|
Echte marsepein
|
Pompoencake
|
Driepompoenensoep
|
2 ingrediënten koekjes
|
Geroosterde pastinaak met zelfgemaakte tapenade hapjes (vegan!)
|
AREPA COLOMBIANA | maispannenkoekjes uit colombia (glutenvrij en vegan)
|
GOLDEN SMOOTHIE | gezonde ontbijtsmoothie met haver, mango en curcuma
|
GRAANVRIJ ONTBIJTJE | warm en hartig
|
test1
|
Extravagant lekkere hazelnoot madeleines
|
Herfstig stoofpotje met kastanjes
|
SNELLE SNERT | vegan
|
Warm soepje van gepofte knoflook en pastinaak
|
LENTESOEPJE VAN PREI EN DOPERWT| met roquefort
|
DE MAKKELIJKSTE FOCACCIA | speciale super-simpele broodtechniek!
|
Bloemkool-bataatsoep met kokosmelk
|
Panisse
|
Super gezonde veggiewraps met knapperige savooiekool, zoete aardappel, verse rode kool en een pittig knoflook&gember-yoghurtsausje
|
Snelle kokosblokken (zonder geraffineerde suiker)
|
Venkel wakame salade met gember-wasabi vinaigrette
|
Stamppot boerenkool, maar dan anders!
|
Gezonde versie van bara brith
|
CITROEN-KARDEMOM POPCORNBLOKKEN | met witte chocola
|
HERFSTIGE RISOTTO| met geroosterde flespompoen en salie
|
Heerlijke soep van geroosterde tomaten
|
BANANA NICE-COFFEE | vegan ijskoffie
|
MALEISISCHE AUBERGINE CURRY | gegarneerd met verse koriander en amandelschaafsel
|
Gevulde aubergines met yoghurt-geitenkaas sausje, kan ook op de BBQ!!
|
Warme gevulde vijgen
|
Pastinaak salade met dadels en gerookte amandelen
|
Kikker-erwtsnack
|
LIFEHACK | rijst- en groenteschotel uit de oven
|
spaghettitaart
|
Vitale lunch, een groen broodje
|
WALNOOT-ROZIJNENBROOD| met de makkelijkste broodtechniek. ooit.
|
Mojo-saus
|
BATAAT-LINZEN STOOFPOTJE | lekker makkelijk
|
TOM KHA TOFU | vegan Thais super soepje
|
Snelle appeltaartjes
|
TURKSE YOGHURTSOEP | met chili-munt olie
|
Pittige pinda-wortelsoep met kokosmelk
|
Tofu scrambled eggs met crispy shiitake
|
Amandel clafouti met zomerfruit (lactosevrij)
|
MAKKELIJKE SINAASAPPEL-OLIJFOLIE CAKE | met honing
|
GREEN MAC 'N CHEESE | met geitenkaas
|
Melanzane alla parmigiana
|
MAISKOEKJES | met koriander salsa
|
Bloemkoolburgers
|
LINZEN POLENTA KOFTE| als tapas of als bijgerecht
|
VEGA CHINESE KOOL ENCHILADAS | met gegrilde mais en komijn-kidneybonen
|
Puree van vergeten groenten
|
50/50 cheesecake
|
Gember-citroencake met maanzaad
|
POMPOENMUFFINS | gezoet met appelstroop
|
Romig soepje van aardpeer, salie en hazelnoten
|
Bataat tikki’s met rode kool
|
Slagroomtruffels met etherische bergamotolie
|
Makkelijke kaasstengels
|
Je eigen verse kruidenkaasje maken
|
Kaaskoekjes van boekweitmeel en alle restjes kaas in je koelkast
|
Shortbread in alle smaken
|
AARDBEIEN EN BASILICUM | in een super zomerse salade
|
Butternut, ricotta en trostomaatjes uit de oven met volkoren spaghetti en gepofte knoflook
|
AUBERGINE 'EN PAPILLOTTE' | vega pakketjes uit de oven
|
Bloemkoolpannenkoekjes
|
3x tempeh
|
Soepje van doperwten, prei en broccoli
|
Pittige perzik chutney, gezoet met dadels
|
Sojayoghurt: de verdubbel truc!
|
Vegan chocoladetaart (met verstopte pompoen in de vulling!)
|
De chocoladetaart
|
Chocoladetherapie
|
Winterse regenboog salade
|
Linzensoep met geroosterde knolraap, wortel en gember
|
BABA GANOUSH | maak je makkelijk zelf!
|
THAISE SALADE | lekker zomers met mango en verse kruiden
|
Geroosterde bloemkool soep met kikkererwten en zoete aardappel
|
VEGAN CEVICHE | van koolrabi en knolselderij
|
Bietjes-torentjes
|
Kapucijnenburger
|
Taaitaai (zonder geraffineerde suiker)
|
Eenvoudige vegan bananen muffins, gezoet met appelstroop
|
AARDAPPELTORENTJES | uit de oven
|
Gevulde chocolade vijgen
|
Party all the time chocoladepudding van amandelmelk
|
Gebakken polenta met champignons en parmezaanse kaas
|
Hartig paasbrood van speltmeel
|
Vegetarische kastanje paté
|
Zelf falafel maken zonder te frituren
|
Frambozen-bieten ijsjes (vegan en suikervrij!)
|
HARTIGE KNOLLEN-CRUMBLE | (vegan) wintergerecht uit de oven
|
Veggie bijgerechten: oven-heerlijke spruitjes en kerstige bospeentjes
|
SKORDALIA| griekse aardappelpuree met olijfolie en knoflook
|
Lenteminestrone
|
Boekweitrisotto met verse spinazie, erwtjes en een vleugje munt
|
Vegetarische snijbiet-burgers
|
Fool-proof fermenteren met zuurkoolpekel
|
POMPOENSMOOTHIE | begin je dag met butternut
|
Kruidige zuurkool beignets met een knoflooksausje
|
Pittige biet bourguignon met skiitake paddestoelen
|
Vanille panna cotta van karnemelk
|
KLASSIEKE CLAFOUTIS | naar Frans recept
|
Oud brood. Of: bruscetta met warme geitenkaas en in witte wijn gestoofde paddenstoelen
|
Uien tart tatin met balsamico honing glaze
|
Biologische cakejes, gezoet met rozijnen en dadels
|
Gevulde chocolade eieren
|
The banana-moment
|
Flapjacks zonder suiker
|
3x snijboon
|
GROENE SPRINGROLLS | met pittige koriandersaus
|
Choco bean bars: vegan en glutenvrij tussendoortje
|
THAISE BROCCOLI-SPINAZIE SOEP| met kokosmelk
|
RATATOUILLE | uit de oven
|
Amandelmuffins met perzikcompote
|
Mousse van rode biet met gerookte tofu en wasabi in een kuipje van nori
|
Sinaasappel-dadelkaramel met cashewroom: bijna vegan (bedankt lieve bijen!) en helemaal lekker
|
ONTBIJTSMOOTHIE | met peer, verse gember en kardemom
|
Pastinaak-rosti's | eet ze bij je favoriete salade
|
Lentesoep van doperwtjes en rucola
|
Gezonde chocoballen
|
VEGA PANISSA | kruidig risotto-recept met rode wijn
|
Simpele bietensalade met yoghurt-wasabidressing
|
Panter Pepernoot Cake
|
Suikervrije oatmeal cookies | super makkelijk recept!
|
Yogi peperkoek: glutenvrij en vegan
|
Galette de legumes
|
Super knapperige sappige in miso gemarineerde koolsalade
|
In wijn gestoofde gevulde chinese kool bladeren
|
Carob-Pruimen truffels
|
VEGAN RISOTTO | met avocado en zeekraal
|
LIMOEN-BLAUWE BES KWARKCAKE | lekker!
|
Toetje van zoete aardappel
|
Humus van doperwten
|
Marrokaanse linzen kofte met gierst
|
Vegetarische bietenburgers
|
Spirulina noedels met knoflookroomsaus en walnoten
|
VEGAN GOULASH | smokey vegan variant op Hongaarse klassieker
|
FALAFELSALADE | voor 2 personen
|
Pruimen Clafoutis: heerlijk zomers gebak
|
Courgette roosjes quiche
|
HARTIGE COURGETTE CAKE | met vega spekjes
|
Skinny Toetje van passievrucht, chiazaad, kokoswater en carob
|
Ayurvedische ananas
|
Camembert uit de oven met zelfgemaakte knoflooktoastjes
|
Bio bounties voor moederdag
|
Winterdahl met knolgroenten, heerlijk verwarmend en makkelijk te bereiden
|
Chocolade-gepofte rijst-rotsjes
|
Wortelcakebollen (raw, vegan en glutenvrij)
|
BLOEMKOOL QUINOA PATTIES | met sesam komkommersalade
|
Vega seitan broodjes
|
Gevulde uien
|
Gezond avocado-carob toetje met een vleugje bergamot
|
Dadel-sinaasappelrepen
|
Saladesushirol
|
MAKKELIJKE SCONES | met bosvruchten en een vleugje citroen
|
Het geheim achter de perfecte aardappelen
|
Deze taart is eigenlijk een beetje vals spelen...
|
In knoflookolie geroosterde witte kool
|
Vegan bolognese met puy-linzen
|
Zwarte rijst noedels, sesam-salade en Japanse braadfilets
|
Bloemkool mac 'n cheese
|
Snelle geitenkaashapjes
|
CARROTCAKECOOKIES | zonder toegevoegde suiker
|
De snelste kimchi
|
Salsa van tomaten en verse koriander
|
Gevulde aubergine-burgers met geitenkaas en zontomaatjes
|
Chocoladecake op basis van zoete aardappel (vet- en suikervrij)
|
Feestelijke vegan appelcake met knapperige bodem en dadel-karamel topping
|
Carpaccio van gerookte bietjes en veldsla met gepofte knoflook-vinaigrette
|
Japanse Guacamole
|
Hartige courgettekoeken met feta en olijven
|
KRUIDENFLENSJES | met verse kruiden en geitenkaas
|
Amaranth breakfast bowls
|
CHOCOLADE FUDGE | vegan en met minder suiker
|
Verse kaas
|
Picknick-pot met een salade van bietjes en romige knolselderij
|
Auberginepizza
|
Witlof canapés met balsamico kaviaar
|
Gekonfijte walnoten (glutenvrij)
|
EENVOUDIGE WINTERSALADE | simpele ingrediënten, super smaakvol
|
AUBERGINE TIKKA | mild gemarineerde aubergines uit de oven
|
VROLIJKE PAASKOEKJES | met natuurlijke kleurstoffen
|
Pesto van geroosterde groene savooiekool en paranoten
|
Sushi-stapel
|
Stamppotje van zoete aardappel, bloemkool, kastanje champignons en wortel
|